Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,359
tv seri numarasını verirmisiniz17mb82s hocam
tv seri numarasını verirmisiniz17mb82s hocam
TV kasanın arkadasındaki etiketi ustad.
kusura bakma uğraştırdımTV kasanın arkadasındaki etiketi ustad.
P.N.L kodu görünmüyor.kusura bakma uğraştırdım
Gelen bildiriminde takip edin.55ua9400 mb120 tvde özellikle maç izlerken bulanık görüntü alıyorum ve çok rahatsız ediyor. Yazılım güncellemesi yaptım düzelmedi. Daha önce full yazılım yüklemiştim muhtemelen ondan sonra böyle oldu diye tahmin ediyorum. 4k çözünürlükte oyun oynarken bile görüntüde bulanıklık devam ediyor. Güncel full yazılım paylaşabilir misiniz
Tv çok eski bir (Mb65) Ana karta sahip maalesef yazılımı benim arşivimde yok diğer ustaların cevabını bekleyiniz.
herkese kolay gelsin, iyi çalışmalar. yukarıdaki seri no da vestel full yazılım var mı acaba? tv 8 10 günde bir stand by modda kalıp flaşlıyor. tv yi kucaklayıp tamirciye götürmekten kas yaptım belki yazılımı buradan bulabilirsem sorunu kalıcı olarak çözebilirim. şimdiden teşekkürler iy forumlar
Sökülen ve yeni takılan kart aynı mı? Örneğin mb8x mb8x farklımı? Mb8x mb9x bu arada eklediğiniz resimlerdeki rakamlar okunmuyor.ustalarım kart degiştim negatif mümkünse panel veya full yazılım
Full yazılım tv arka kapak etiket bilgilerine göre verilir tv donanımı orijinal ise etiket resmini buraya ekleyin.Mehaba
Hayırlı kandiller herkese. mb98 full yazılım lazım. yardımcı olabilecek varmı aranızda