T Çevrimdışı

tolga6161

Yeni Üye
13 Nis 2023
5
36
Bugün servis çağıracağım
Servis de full yazılım denedi cihaz yazılımı hiçbir şekilde almıyor, anakart değişecek sanırım.
Cihazı boot moduna sokuyoruz ısık hızlı yanıp sönüyor ama yazılım yüklenmiyor hep siyah ekranda kalmaya devam ediyor.
Yazılım atmak için başka bir çözüm yok mu acaba?

(Bu arada cihazın bu hale gelme sebebi v5 olan cihaza v3 yazılım atmaktan kaynaklandı)

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Servis de full yazılım denedi cihaz yazılımı hiçbir şekilde almıyor, anakart değişecek sanırım.
Cihazı boot moduna sokuyoruz ısık hızlı yanıp sönüyor ama yazılım yüklenmiyor hep siyah ekranda kalmaya devam ediyor.

(Bu arada cihazın bu hale gelme sebebi v5 olan cihaza v3 yazılım atmaktan kaynaklandı)
Benim tahminim downgrade denemesi sonrası arıza. Sanırım rutin yazılım yükleme prosedürüyle çözülmeyecek.

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73

Google translate:
İnsanların anlamadığı şey: BİRÇOK TV BİR ÇUBUĞLA TAMİR EDİLEMEZ. Bu nedenle, yazılımı yalnızca KESİNLİKLE GEREKLİ olduğunda güncellemeyin.
What people don't understand: MANY TVS CANNOT BE REPAIRED WITH A STICK. So don't update the software only when it is STRICTLY NECESSARY.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Google translate:
İnsanların anlamadığı şey: BİRÇOK TV BİR ÇUBUKLA TAMİR EDİLEMEZ. Bu nedenle, yazılımı yalnızca KESİNLİKLE GEREKLİ olduğunda güncelleyin.
What people don't understand: MANY TVS CANNOT BE REPAIRED WITH A STICK. So don't update the software only when it is STRICTLY NECESSARY.
Thank you so much Master yokoono yokoono . We always say it but... :) This user tried to downgrade. :(

M Çevrimdışı

mertol

Aktif Üye
29 May 2018
68
61
WhatsApp-Image-2023-04-15-at-21.29.56.jpg

ustam resimde bilgileri olan tv nin yazılımına ihtiyacım var ..tv çalışıyorsada kendiliğinden açılıp kapanıyor .bazen açılmadan logo sonrası kapanıyor .bazen bir saat sorunsuz çalışıyor.voltajlarda bir anormallik göremediğimden yazılım denemek son ihtimaldi ama denemek istiyorum .......hayırlı işler kolay gelsin ..

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,359
WhatsApp-Image-2023-04-15-at-21.29.56.jpg

ustam resimde bilgileri olan tv nin yazılımına ihtiyacım var ..tv çalışıyorsada kendiliğinden açılıp kapanıyor .bazen açılmadan logo sonrası kapanıyor .bazen bir saat sorunsuz çalışıyor.voltajlarda bir anormallik göremediğimden yazılım denemek son ihtimaldi ama denemek istiyorum .......hayırlı işler kolay gelsin ..
Gelen bildirimi takip edin, sonucu mutlaka yazın.

xawi25 Çevrimdışı

xawi25

Yeni Üye
28 May 2020
19
28
ves400unds-03
23154681
problem =ekran ters dönmüş
vestel tv panel yazılımı arıyorum elinizde mevcutmudur ustam

Geri
Üst Alt