Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,948
seri numara tam okunmuyor. fotoyu güncellermisiniz.Herkese iyi geceler. Bana Vestel Satellite 32FB500, mb82s Full yazılım atabilecek ustamız var mı?
![]()
![]()
![]()
seri numara tam okunmuyor. fotoyu güncellermisiniz.Herkese iyi geceler. Bana Vestel Satellite 32FB500, mb82s Full yazılım atabilecek ustamız var mı?
![]()
![]()
![]()
Yazılım verildi Gelen bildirimi takip edin.ustam VESTEL 43UD8360 ,ANAKART 17MB130S, KURTARMA VEYA FULL YAZILIM İÇİN YARDIMCI OLURMUSUNUZ
![]()
Merhaba cihazınızda ki sorun nedir.?17MB90-3 VESTEL yazılımı lazım yardımcı olurmusunuz
merhaba 17mb90 yazılım lazım vestel yaardımcı olurmusunuz
bu yüzden dosyayı indiremiyorumYazılım verildi Gelen bildirimi takip edin.
Sonucu mutlaka bildirin.
2 dosyadan fazla indirilemez kuralına takıldım.Bu dosya yı başka nasıl sizden alabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirimYazılım verildi Gelen bildirimi takip edin.
Sonucu mutlaka bildirin.
By_Trol ,
tv köyde buraya 1000km , sıfır A101 den almıştım ,parça değişim hiç olmamıştı ,bizde çok elektrik gidip geliyor ve sonunda kırmızı lamba yanıp sönmeye başladı ,daha önce 32 hilevel yazılım ile kurtarmıştım , (o an kafa basmadı) kalktım o yazılımı bu tv ye attım ve kabul etti ama ekran ters ve tam çıkmıyor yarısı var ya da yok , burada sunulan bir kaç tane işe pek vakıf olmadığım için kurtarma yazılımları denedim her seferinde hızlı hızlı lamba yanarak yükleme yapacak ümidi ile bekledim ama olmadı , sanırım doğru yazılımı bulamadım , yardımcı olursan sevinirim.tşk
Multi Hesap forum kuralları gereği yasaktır.USTAM 24 saat içinde 2 dosyadan fazla indirilemez kuralına takıldım.Fakat bu dosya bugün bana lazım yardımcı olabilirmisiniz
bu yüzden dosyayı indiremiyorum
2 dosyadan fazla indirilemez kuralına takıldım.Bu dosya yı başka nasıl sizden alabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim
Sabah müşteri TV yi almış, teşekkürlerseri numara tam okunmuyor. fotoyu güncellermisiniz.
Yazdığınız açıklama yetersizdi resim net değildi bizlerde işlerimizden fırsat buldukça burada olduğumuz için cevaplarımızda gecikme olabiliyor.Sabah müşteri TV yi almış, teşekkürler
Tv mb95 ana karta sahip sorun nedir?42PF7175 bu tv nin fLul yazılımı lazım arkadaşlar SERİ NO : 7191998 400083 10085761 1406