okey then is it possible to have the full version to update with a stick ?It is a bin file for flash memory. It is written to the memory with a programmer, not with a stick.
okey then is it possible to have the full version to update with a stick ?It is a bin file for flash memory. It is written to the memory with a programmer, not with a stick.
I do not have. Maybe another colleague.okey then is it possible to have the full version to update with a stick ?
Tv deki sorun nedir? Farklı bir model ana kart değişikliği yapıldı ise panel yazılımı yapısı nedeniyle uymayabilir.iyi günler resimdeki panel yazılım gönderirseniz sevinirim ,şimdiden çok tşk
![]()
![]()
Vestel 40FD5050Yazılım verildi bildirimlerinizi kontrol edin.
Sökülen ana kart mb96 yeni takılan mb96 mı?17MB96
S/N 8257486 900552
40FD5050
Panel No :23415320
Model: VES395UNDC-2D-N12
Vestel anakart değişimi sonrası ekran ters döndü. Lütfen panel yazılımı varsa paylaşır misiniz. Çok teşekkür ederim iyi çalışmalar
Vestel 40FD5050
17MB96
S/N 8257486900552
Panel no: 23415320
Ekran ters döndü panel yazılımı var ise yardımcı olabilir misiniz lütfen. Çok teşekkür ederim iyi çalışmalar
Bildirimleri kontrol ettim efendim yazılım gelmemiş
Maalesef benim arşivimde yok.Merhaba kolay gelsin sunny marka tv yazilimi mevcutmudur fotograf ektedir
Sökülen MB140 takılan MB96 efendimSökülen ana kart mb96 yeni takılan mb96 mı?
Peki efendim deneyip hemen sonucu aktarırım size*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
kırmızı led yanıp sönüyor ama ekran açılmıyorPeki efendim deneyip hemen sonucu aktarırım size
For panel profile:Peki efendim deneyip hemen sonucu aktarırım size
Yazılımı yükledim efendim,
kırmızı led yanıp sönüyor ama ekran açılmıyor
Tüm talimatları harfiyen yerine getirdim. Ama tv yi kapattıktan sonra hiç açılmadı. Kırmızı led yanıp sönüyor hiç bir tepki yokFor panel profile:
Linkteki yazılımı zipten çıkartın
pq isimli sarı klasörü fat32 ile biçimlendirilmiş boş bir flash belleğe kopyalayın.
Flas belleği tv nin usb giriş portuna takın
Tv yi çalıştırın.
Görüntü geldikten sonra kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın
Gelen menüde Usb operations satırına inip kumanda üzerinden OK Tuşlayın
Yazılım 4-5 Saniyede yüklenecektir.
Tv yi kumanda ile kapatıp 10-15 Saniye sonra tekrar çalıştırın tv yeni yazılım ile çalışacaktır.
Görüntü düzelmez ise yazılım sonrası tv yi ilk kuruluma dönderin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
pq isimli sarı klasör flash bellek içerisinde olacaktıTüm talimatları harfiyen yerine getirdim. Ama tv yi kapattıktan sonra hiç açılmadı. Kırmızı led yanıp sönüyor hiç bir tepki yok