Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,933
Cihazınızdaki sorun tam olarak nedir.Yazılımı indirebilmek için yetkili izni olması gerekiyormuş ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilecek var mı?
Cihazınızdaki sorun tam olarak nedir.Yazılımı indirebilmek için yetkili izni olması gerekiyormuş ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilecek var mı?
Core - Güncelleme yazılımına ihtiyacınız var. Full yazılımı da denemek istiyorum derseniz yetkilendirme yapabilirim.Netflix ve smartone iptv uygulamasını kullanırken uygulama ve görüntü takılıyor 1-2 dakika kumandadan işlem yapamıyorum daha sonra uygulama çöküyor düzeliyor kullandığım versiyon 51.43.0
Teşekkür ederim. Core yazılımı deneyeceğim düzelmezse full yazılım için bilgi veririmCore - Güncelleme yazılımına ihtiyacınız var. Full yazılımı da denemek istiyorum derseniz yetkilendirme yapabilirim.
yazilim verildi.merhaba, yazılım indirmeye çalışınca yetki verilmesi gerekiyor sanırım. uygun full yazılım konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. iyi akşamlar
![]()
yazilim verildi.
teşekkür ederim ancak hala indiremiyorum. link atmanız mümkün mü acaba? cihazımda kendi kendine görüntü gitme sorunu mevcut.
Panel profilemerhaba
17mb 82s anakart fuul yazılım yada panel yazılım ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz.
![]()
![]()
kurtarma yazılımı ile denedim ışık hızlı yanıp sönerken ok tuşunu bıraktım 10 dk bekledim bişey olmadıyardımlarınız için çok teekkur ederim ancak 2 den fazla dosya indirilemiyormuş artık yarın akşam deneyeceğim
başka flash bellek tekrar deneme yapınız.kurtarma yazılımı ile denedim ışık hızlı yanıp sönerken ok tuşunu bıraktım 10 dk bekledim bişey olmadı
ful yazılım yüklemeyi denedim flas belleği takıp tv açtım stand by ışığı yanıp söndü sonra devamlı yanmaya başladı
yüklemedi
başka ne yapabilirim