ok.Biraz beklerseniz sunucuya yükleyip size bildirim gönderirim.
ok.Biraz beklerseniz sunucuya yükleyip size bildirim gönderirim.
Rica ederim.teşekkür ederim yazılım işe yaradı
Yazılım verildi, bildirimi takip ediniz.
Yazılım verildi bildirime bakın yükleme açıklamasıda oradaİyi akşamlar yazılım alabilir miyim?
SN; 7912055 700058
![]()
yazılım indirmek için yetki verilmediği yazıyor indiremiyorumYazilim verildi, bildirimi takip edin.
Tekrar yetki verildi bildirime bakınvestel 32HB5000 tv açılmıyor devamlı ışık yanıp sönüyor
uygun yazılım lazım
10107735 1805 800783
SN 8052099 800783
yazılım indirmek için yetki verilmediği yazıyor indiremiyorum
denedim ancak açılışta ışığı yanıp sönüyor sonra tamamen kapanıyor yüklemeye geçmiyorTekrar yetki verildi bildirime bakın
sandisk usb 4 gb ve sony 8 gb usb lerle denedimdenedim ancak açılışta ışığı yanıp sönüyor sonra tamamen kapanıyor yüklemeye geçmiyor
önergeleri tam olarak izledim ama olmadı
Başka yazılım verildi bildirime bakın deneyip sonucu yazındenedim ancak açılışta ışığı yanıp sönüyor sonra tamamen kapanıyor yüklemeye geçmiyor
önergeleri tam olarak izledim ama olmadı
sandisk usb 4 gb ve sony 8 gb usb lerle denedim
yardımlarınız için çok teekkur ederim ancak 2 den fazla dosya indirilemiyormuş artık yarın akşam deneyeceğimBaşka yazılım verildi bildirime bakın deneyip sonucu yazın
Rica ederim.yardımlarınız için çok teekkur ederim ancak 2 den fazla dosya indirilemiyormuş artık yarın akşam deneyeceğim
yetki verilmesi gerekiyormuş. yetkilendirirseniz sevinirimYazılım verildi bildirime bakın yükleme açıklamasıda orada
Yetki verildi.yetki verilmesi gerekiyormuş. yetkilendirirseniz sevinirim