M
manisa1234
Yeni Üye
- 17 Mar 2023
- 24
- 31
Hocam sorun besleme karti uzerindeki filtre kondansatoru degistirince duzeldiYazılım verildi sorunu çözmedi mi?
Hocam sorun besleme karti uzerindeki filtre kondansatoru degistirince duzeldiYazılım verildi sorunu çözmedi mi?
Yazılım problemi çözmüştür. Teşekkürler.Yazılım verildi.
Rica ederim.Yazılım problemi çözmüştür. Teşekkürler.
Yazılım verildi.![]()
Hayırlı akşamlar abiler
Televizyonun oto kapanmasını ayarladım kapandı ama artık açılmıyor. Fişi takınca alıcı ışığı yanıp sönüyor ekran mavi olup açılır gibi oluyor ve tekrar kararıyor.
Teşekkür ederim şimdiden
mesaj yazdıgınız alanın sol alt tarafında resim ekle butonu bulunmakta.
yazılım yüklendi dil ekranı açıldı, fakat kumanda ve tvdeki tuşlar görev yapmıyorYazılım verildi.
Size kurtarma yazılımı verdim. Öncesinde farklı bir yazılım yüklemediyseniz tv eskisi gibi çalışmaya devam edecektir fakat önce başka yazılım yüklendi ise kumanda çalışmayabilir sebebine gelince mb82 Ana kartlı tv ler iki çeşit bir birinin yerine uymayan kumanda ile üretildi sizin kumanda diğeridir.yazılım yüklendi dil ekranı açıldı, fakat kumanda ve tvdeki tuşlar görev yapmıyor
Farklı bi yazılım yüklemedim ve sadece kumanda değil TV üzerindeki joystick de çalışmıyorSize kurtarma yazılımı verdim. Öncesinde farklı bir yazılım yüklemediyseniz tv eskisi gibi çalışmaya devam edecektir fakat önce başka yazılım yüklendi ise kumanda çalışmayabilir sebebine gelince mb82 Ana kartlı tv ler iki çeşit bir birinin yerine uymayan kumanda ile üretildi sizin kumanda diğeridir.
Yazılımı tekrar yükler misin.Farklı bi yazılım yüklemedim ve sadece kumanda değil TV üzerindeki joystick de çalışmıyor
Yazılımı tekrar yükler misin.
telefona mobil remote uygulaması indirdim kurulumu yaptım şimdi arkadaki joystick çalışıyor farklı kumanda almaya gidiyorumYazılımı tekrar yükler misin.
Kumanda değişimi sonrası kurulumu yaptım. Yazılım hatası düzeldi teşekkür ederim.telefona mobil remote uygulaması indirdim kurulumu yaptım şimdi arkadaki joystick çalışıyor farklı kumanda almaya gidiyorum
Rica ederim.Kumanda değişimi sonrası kurulumu yaptım. Yazılım hatası düzeldi teşekkür ederim.