22PF5021K 17MB82S Kurtarma yazılımı lazım elinde olan varsa yardımcı olabilir mi
22PF5021K 17MB82S Kurtarma yazılımı lazım elinde olan varsa yardımcı olabilir mi
sabah indirip kurmayı denedim olmadı şimdi tekrar indireyim dedimde 24 saatde sadece 1 dosya iniyormuş dosyayı paylaşma şansınız veya farklı bi yazılım mevcut mudur
Tüm kullanıcıların günlük dosya indirme limiti 2'dir.sabah indirip kurmayı denedim olmadı şimdi tekrar indireyim dedimde 24 saatde sadece 1 dosya iniyormuş dosyayı paylaşma şansınız veya farklı bi yazılım mevcut mudur
Yazılım verildi.Selamin aleykum hayirli aksamlar full yazilim gerekli verebilirmisiniz. yardimci olabilirmisiniz.
![]()
![]()
Bu kaynak özeldir ve indirebilmeniz için yetkili tarafından izin verilmesi gerekir.Yazılım verildi.
Aksam eve geçince arşive bakabilirimMerhaba arkadaşlar
Mb82s yerine mb96 taktım panel yazılımını tutturamiyorum....
Model etiketi yok TV nin ve mb82s arızalı olduğundan panel yazılımı çekemiyorum
Ekran ayrıca tconlu o nedenle olabilir mi? 96 ya denedigim yazılımlarda full screen olmuyor ufak pencere görüntü oluyor
82 s ten 96 ya eprom aktarsam olur mu?
![]()
![]()
Mb82 İçin var mb96 uymaz.
17MB96 ve VES315WNVL-01-B paneli için hiçbir şeyim yok.Merhaba arkadaşlar
Mb82s yerine mb96 taktım panel yazılımını tutturamiyorum....
Model etiketi yok TV nin ve mb82s arızalı olduğundan panel yazılımı çekemiyorum
Ekran ayrıca tconlu o nedenle olabilir mi? 96 ya denedigim yazılımlarda full screen olmuyor ufak pencere görüntü oluyor
82 s ten 96 ya eprom aktarsam olur mu?
![]()
![]()
O halde yine MB82 takmalıyım17MB96 ve VES315WNVL-01-B paneli için hiçbir şeyim yok.