Çok sağolunSağüstteki bildirim çanına tıklayın gerekli uyarıyı göreceksiniz.
Çok sağolun
Ne yapmalıyım?Çok sağolun
![]()
Gelen bildirimi takip edin.Çok sağolun
![]()
Ne yapmalıyım?
İndirdim, kurdum. Direktifleri takip ettim ancak televizyon açılmıyor. SEG logosu bile çıkmıyor. Bir öneriniz var mı?Gelen bildirimi takip edin.
Yazılım verildi.hocam kolay gelsin,
Vestel 17mb82S televizyonumda genellikle logo dan sonra tepkisiz kalıyor, bazende sıkıntısız çalışıyor. yazılım konusunda yarsımcı olabilirseniz sevinirim.
![]()
![]()
![]()
![]()
Öndeki kırmızı led yanıyor mu oradaki led aynı zamanda tv nin besleme devresinin bir kısmının çalışıp çalışmadığını da belli eder. Hiç yanmıyorsa öncelikle besleme sonrasında da ana kart kontrol edilmelidir.İndirdim, kurdum. Direktifleri takip ettim ancak televizyon açılmıyor. SEG logosu bile çıkmıyor. Bir öneriniz var mı?
Yazılım verildi sonucu yazın.Merhabalar, televizyonu açtıktan sonra vestel logosu gözüküp siyah ekranda kalıyor belirli bir süre sonra tekrar vestel logosu gözüküyor.Sanırsam kurtarma yazılımına ihtiyacım var.Tvnin arkasında bulunan etiketide koyuyorum yardımcı olmanızı bekliyorum. MB130 v3.
![]()
Yazılım verildi.Model: 32HB5000 32inch led tv
Televizyon, Vestel yazısından sonra kapanıyor.
FULL yazılım konusunda yardımcı olurmusunuz?
Kurtarma yazılımı kullanmam gerekiyorsa (hangi yazılım olduğu konusunda) bilgi verebilirmisiniz.
Televizyonun arkasındaki etiket görüntüsü de gönderilmiştir.
![]()
Kırmızı led yanıyor ancak ekran açılmıyor, görüntü gelmiyor. İlginize teşekkür ederimÖndeki kırmızı led yanıyor mu oradaki led aynı zamanda tv nin besleme devresinin bir kısmının çalışıp çalışmadığını da belli eder. Hiç yanmıyorsa öncelikle besleme sonrasında da ana kart kontrol edilmelidir.
Led sabit yanıyorsa tv standby konumundadır kumanda arızalı olabilir tv üzerindeki tuştan çalıştırmayı deneyin.Kırmızı led yanıyor ancak ekran açılmıyor, görüntü gelmiyor. İlginize teşekkür ederim