O
Ozgur tuğrul
Yeni Üye
- 6 Nis 2018
- 15
- 48
ne gibi sorun yaşıyorsunuz.43SBU700 için yazılım gerekli sanırım. Yardımcı olabilir misiniz?
ne gibi sorun yaşıyorsunuz.
tv donanım değişikliği yapılmadıysa arkadasında bulunan etıketi paylasırmısınızFiş takılıyken görüntü yok ve kırmızı ışık yanıp sönüyor
Fotoğrafı nasıl paylaşacağıı bilmiyorum ama yazabilirim isterseniztv donanım değişikliği yapılmadıysa arkadasında bulunan etıketi paylasırmısınız
mesaj yazdıgınız alanın sol alt tarafında resim ekle butonu bulunmakta.Fotoğrafı nasıl paylaşacağıı bilmiyorum ama yazabilirim isterseniz
Oldu sanırımFotoğrafı nasıl paylaşacağıı bilmiyorum ama yazabilirim isterseniz
![]()
Maalesef arşivimizde uygun yazılım yok. Bir süre beklemeniz gerekebilir. Konuyu takip edin.Oldu sanırım
Çok teşekkür ederimMaalesef arşivimizde uygun yazılım yok. Bir süre beklemeniz gerekebilir. Konuyu takip edin.
Fiş takılıyken görüntü yok ve kırmızı ışık yanıp sönüyor. TV hiç açılmıyor gibi yani. Kusura bakmayın hayatımda ilk defa bir foruma yazıyorum. Acemilik yapabilirim
Yazılım verildi.Fotoğrafı nasıl paylaşacağıı bilmiyorum ama yazabilirim isterseniz
![]()
Nerede bulabilirim kardeşimYazılım verildi.
Sağüstteki bildirim çanına tıklayın gerekli uyarıyı göreceksiniz.Nerede bulabilirim kardeşim