M Çevrimdışı

manisa1234

Yeni Üye
17 Mar 2023
24
31
Hocam merhaba benim tv açılıyor. Fakat fişini çekip beklemem gerekiyor. Donuyor ve hiç tepki vermiyor cihaz.

514BFB7F-2665-4E53-A71F-4202AB632303.jpg

O Ozgur tuğrul, By_Trol By_Trol
Sorunu bulabildinizmi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,102
65
Öncelikle iyi çalışmalar dilerim. Yukarıda belirttiğim marka ve model tv min standby da kalma açılmama sorunu var. Fişten çekip bir süre bekledikten sonra açılıyor. Ekran resmini paylaştım sizden ricam full yazılımı var ise ozgur_tugru@hotmail.com adresinden benimle paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. Saygılar.

hocam olayi birdaha anlatayim size
fise takiyorum standby isigi yanip yanip sondukten sonra tamamen kumanda ile hic bir tusa basmadigim halde standby isigi sonuyor.daha sonra fisi cekip bir sure bekliyorum yine aynisini yapiyor.tv hic bir sekilde acilmiyor bu sure zarfinda

Sönük kalıyorsa tv çalışıyordur ses var mı var ise panel aydınlatma ledleri arızalıdır.
Gençler ,her ikinize de yazayım ,sevgili By_Trol By_Trol bir soru sordu,sorduğu soruya cevap vermek yerine aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz :)
Güvenlik kamerası monitörü olarak kullanılan tvye hdmi ile harici bir cihaz bağlayıp mesela android medya player gibi ,sesin gelip gelmediğine bakılır.Ses geliyorsa panel ledlerinde sıkıntı vardır anlamındadır.Veya tv açık olduğunda panale telefon ışığı tutulmalıdır,ışığın olduğu yerde silik de olsa görüntü varsa ledlerde sıkıntı vardır,bu en basit kontrol yöntemidir :ok
Bu yazdığım her ikiniz için de gçerlidir :ok

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,272
Gençler ,her ikinize de yazayım ,sevgili By_Trol By_Trol bir soru sordu,sorduğu soruya cevap vermek yerine aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz :)
Güvenlik kamerası monitörü olarak kullanılan tvye hdmi ile harici bir cihaz bağlayıp mesela android medya player gibi ,sesin gelip gelmediğine bakılır.Ses geliyorsa panel ledlerinde sıkıntı vardır anlamındadır.Veya tv açık olduğunda panale telefon ışığı tutulmalıdır,ışığın olduğu yerde silik de olsa görüntü varsa ledlerde sıkıntı vardır,bu en basit kontrol yöntemidir :ok
:ok

M Çevrimdışı

manisa1234

Yeni Üye
17 Mar 2023
24
31
hocam tamam bizim ariza sizin dediginiz turden degil ama ya biz yanlis anlatiyoruz yada sizfarkli bir ariza anliyorsunuz.bizim sorun tvyi fise takiosun bekliosun hic bsy yapmiosun standby yanip yanip sonuo daha sonra sonuk kaliyor.
NOT.DEDIKLERINIZI DENEDIM HOCAM HARICI BAGLADIM YINE CALISMIYOR

hocam tamam bizim ariza sizin dediginiz turden degil ama ya biz yanlis anlatiyoruz yada sizfarkli bir ariza anliyorsunuz.bizim sorun tvyi fise takiosun bekliosun hic bsy yapmiosun standby yanip yanip sonuo daha sonra sonuk kaliyor.
Hic bsy yapmadan sonuk kalmasi normalmi bence yanik kalmasi gerekiyor taki ben kumandadan komut verene kadar

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,272
Öncelikle iyi çalışmalar dilerim. Yukarıda belirttiğim marka ve model tv min standby da kalma açılmama sorunu var. Fişten çekip bir s

ADFE89F5-E520-4496-895B-09A0A12847BE.jpg

üre bekledikten sonra açılıyor. Ekran resmini paylaştım sizden ricam full yazılımı var ise ozgur_tugru@hotmail.com adresinden benimle paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. Saygılar.
Yazılım verildi sonucu yazın.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,272

Hic bsy yapmadan sonuk kalmasi normalmi bence yanik kalmasi gerekiyor taki ben kumandadan komut verene kadar
Yazılım verildi sonucu yazın

O Çevrimdışı

Ozgur tuğrul

Yeni Üye
6 Nis 2018
15
48
Sizi anlıyorum fakat; şöyleki tv hiç açılmadığı için ses gelme gibi bir durum söz konusu değil. Harici cihazlarla da hdmi girişinden, pc bağlayıp vga girişlerinden denedim hiç bir tepki yok. Cihaz standby modunda kalıyor ve fişini çekip beklemeden açılmıyor. Beklemekten kastım 1-2 dakika. Cihaz 3-4 yıllık full yazılım ile bu standby da kalma durumu tv açıkken donma kumandanın işlememesi sorunlarının çözüleceğini düşünmüştüm. Yinede yardımlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim. Cihazı yetkili servise vereceğim bu durumda. By_Trol By_Trol teraspy teraspy

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,272
Sizi anlıyorum fakat; şöyleki tv hiç açılmadığı için ses gelme gibi bir durum söz konusu değil. Harici cihazlarla da hdmi girişinden, pc bağlayıp vga girişlerinden denedim hiç bir tepki yok. Cihaz standby modunda kalıyor ve fişini çekip beklemeden açılmıyor. Beklemekten kastım 1-2 dakika. Cihaz 3-4 yıllık full yazılım ile bu standby da kalma durumu tv açıkken donma kumandanın işlememesi sorunlarının çözüleceğini düşünmüştüm. Yinede yardımlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim. Cihazı yetkili servise vereceğim bu durumda. By_Trol By_Trol teraspy teraspy
Yazılım verildi sorunu çözmedi mi?

O Çevrimdışı

Ozgur tuğrul

Yeni Üye
6 Nis 2018
15
48
Son düzenleme:
Geri
Üst Alt