Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
merhaba full yazılımı var mıdır? teşekkürler. mb96 3.7.6s yazılımını yükledikten sonra tv açılmadı. şuan kurtarmaya calısıyorum. birde tv teyzemin
mb 82 kurtarma yazıımı17MB82S YAZILIM COKTU
bu yazılımı bi deneyinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
merhaba full yazılımı var mıdır? teşekkürler. mb96 3.7.6s yazılımını yükledikten sonra tv açılmadı. şuan kurtarmaya calısıyorum. birde tv teyzemin
hocam vestel 32ha5110 yazılım güncelleme dosyası var mıdır?fullyazılım ok tuşu ile yükleyin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
anakart mb82 olması lazım çok bi değişiklik olmaz smart olmayan standart bir anakarthocam vestel 32ha5110 yazılım güncelleme dosyası var mıdır?
teşekkürler tv açıldı ama görüntüde titreme var. sanırım kendi yazılımı gerekiyor. yinede teşekkür ederim. günü kurtardım sayenizde.mb 82 kurtarma yazıımı
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu yazılımı bi deneyin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Üstadım,indirdim önceki gibi ok tuşuyla yüklemeye çalıştım ama yükleme başlamıyor.Başka öneriniz olabilirmi?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.linki ile indim sağlayıp yazılımı denyebilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.full yazılım linki indirerek deneyebilirsiniz.
Üstadım,indirdim önceki gibi ok tuşuyla yüklemeye çalıştım ama yükleme başlamıyor.Başka öneriniz olabilirmi?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.linki ile indim sağlayıp yazılımı denyebilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.full yazılım linki indirerek deneyebilirsiniz.
Üstadım,indirdim önceki gibi ok tuşuyla yüklemeye çalıştım ama yükleme başlamıyor.Başka öneriniz olabilirmi?
Üstadım,indirdim önceki gibi ok tuşuyla yüklemeye çalıştım ama yükleme başlamıyor.Başka öneriniz olabilirmi?
şu anda televizyon açılıyor mu ?Üstadım,o zaman tv üzerindeki yazılım bir daha güncellenmedimi acaba.Kontrol amaçla Size geri atmak için Tv'deki yazılımı usb'ye nasıl geri yükleyebilirim?
merhaba,Üstadım önceki yazılımıylada tv çalışıyor ama leptoptan ekran yansıtma yaptığımda sadece ses geliyor görüntü yok.İlgili bilgisayar servisiyle görüştüm onlarda leptopta sıkıntı olmadığını Tv yazılımının güncellenmesi gerektiğini söylemişlerdi.
Efendim hdmı değil wifi üzerinden ekran yansıtma yapıyorum.merhaba,
Televizyon hdmi girişi ile kullanmaktasın doğrumudur ?
hdmi girişine farklı bir cihaz bağlayıp test ettiniz mi ?
hdmi girişindeki ses var görüntü yok problemi yazılım la düzelecek birşeymidir ; bana kalırsa düşük ihtimal, senin için güncel yazılım bakacağım bu sırada menü+4725 yapıp çıkan ekran resmini paylaşırmısın.
ayrıca forma yazarken cevapla seçeneği ile devam edersen takibini sağlayabilirim.
merhabaÜstadım önceki yazılımıylada tv çalışıyor ama leptoptan ekran yansıtma yaptığımda sadece ses geliyor görüntü yok.İlgili bilgisayar servisiyle görüştüm onlarda leptopta sıkıntı olmadığını Tv yazılımının güncellenmesi gerektiğini söylemişlerdi.
Cihazınızın widi yani kendiliğinden ekran yansıtma özelliği bulunmuyor diye biliyorum, kontorlü şöyle sağlayabilirsiniz kaynak yaniEfendim hdmı değil wifi üzerinden ekran yansıtma yapıyorum.
Efendim hdmı değil wifi üzerinden ekran yansıtma yapıyorum.
Var efendim,hatta cep telefonumdan yansıtma yapıyor.Yeni leptop aldım ondanda yansıtıyorum ama ses geliyor görüntü yok.merhaba
güncel yazılımıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.indirerek yükleyebilirsin.
yükleme işlemi rardan çıkarılan dosya içindeki upgrade_mb90.bin dosyasını boş bir flaşbelleğe yükleyip usb girişine tak menü+1505 yapıp yüklemeye onay ver 5 dk sonra yüklenecektir. herhangi sorun la karşılaşırsan mesaj olarak yazabilirsin
Cihazınızın widi yani kendiliğinden ekran yansıtma özelliği bulunmuyor diye biliyorum, kontorlü şöyle sağlayabilirsiniz kaynak yaniZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.tuşu na basınca seçeneklerde wirless display diye birşey yoksa yansıtma özelliği yoktur.
harci bir cihaz mı kullanıyorsunuz ?