Bu tv için full yazılım linki verebilir misiniz?
Üstadım günaydın.Dün yazdığım sorunla ilgili yorum yapmamışsınız.Tv etiket görüntüsünü yayınlamıştım.Ona uygun çekirdek yazılımı gönderebilirmisiniz.Saygılarımla
,
Taa ağustos ayında rica etmiştim ama gözden kaçmış sanırım. Mute tuşu çalışmıyor profillerle uğraşırken ne yaptıysam. Rica ediyorum tam yazılımını bana gönderin de düzelteyim şunu aylardır böyle
cihaz revizyonlu olduğu için sistemde çıkmıyor.Merhaba Ustam,
Regal Tv'm için full yazılım alabilr miyim?
İyi çalışmalar,
Peki ne yapmam gerekiyor??? mb96 için olan bir yazılımı yüklesem sorun çıkar mı?cihaz revizyonlu olduğu için sistemde çıkmıyor.
Internetten herhangi bir video/dizi/film izlenmiyor, açmıyor, startv, v.s. Kablolu bağlantı var, modemle. Bu konuyla ilgili bir şey yapılabilir mi?bir sıkıntı yoksa yüklemeyin
java ve flash desteği olmadığı için html5 destekli sitelerden deneyinInternetten herhangi bir video/dizi/film izlenmiyor, açmıyor, startv, v.s. Kablolu bağlantı var, modemle.
java ve flash desteği olmadığı için html5 destekli sitelerden deneyin
MB9X lerde mümkün olduğunca lütfen dokunmayın yazılımlara. Biliyorum artık gün geçtikçe desteklemedikleri türevler artıyor ancak yapabilecek bir şey yok, adı üstünde, PLANLI ESKİTME:(( Düzeltme yolu yok herhalde...
Dediğiniz gibi deneyeyim, bulabilirsem html5 destekli site...
teşekkürler ilginize...
17MB82S YAZILIM COKTU
Rezerve