yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 3,078
- 74
I have nothing to help you.Merhaba ustalar.
VESTEL uretimi 17MB211S yazilimi lazim arkadaslar.
TV surekli stby yanip sonuyor. Yazilimin coktugunu dusundum.
Ekte Gerekli bilgileri resim olarak yukluyorum.
![]()
![]()
![]()
I have nothing to help you.Merhaba ustalar.
VESTEL uretimi 17MB211S yazilimi lazim arkadaslar.
TV surekli stby yanip sonuyor. Yazilimin coktugunu dusundum.
Ekte Gerekli bilgileri resim olarak yukluyorum.
![]()
![]()
![]()
Evet yazılım güncelÜye arkadaşlara ve ustalara selamlar. Elimde Regal 32R604H model TV var. Bir takım sıkıntılar var ,TV fabrika ayarlarına dönmek çözüm olmadı son olarak yazılım güncellemesi geldi aklıma ama bu siteden baktığım kadarıyla TV zaten son güncel yazılıma sahip ( V.4.14.0.0) Daha güncel bir yazılım var mıdır bu ürün için acaba ? Saygılar.
![]()
Yazılım![]()
hayırlı günler.kurtarma yazılımı denendi düzelmiyor logoda kalıyor.full yazılıma ihtiyacım var.ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
ustam yazılım uymadı.40fa3000 yazılıminı attığım zaman ekran normale dönüyor fakat tuner yok.ekran sağlam.kendi üzerindeki anakart buYazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK tuşu ile yüklenecek
Bu yazılımı dener misin.ustam yazılım uymadı.40fa3000 yazılıminı attığım zaman ekran normale dönüyor fakat tuner yok.ekran sağlam.kendi üzerindeki anakart bu
![]()
başka tunersiz anakart mevçut takıyorum yine görüntü alıyorum.tek farklı olan şey kapaktaki panel no ile üzerindeki no farklı önerebileceğin bir şey veya yazılım varmı
usta.bu yazılımda olmadı.tunerde herşey normal gözükmesine ragmen.tunerden şüphelenmeye başladım.gerçi 12 voltta kesme falan yok fakat.40fa3000 ile ve diğer görüntü aldığım kartla arasındaki tek fark tuner olması.yada yazılımının zor bulunan bir yazılım olması.senide yorduk ustam .teşekkür ederim.Bu yazılımı dener misin.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK tuşu ile
Bunu deneyin arşivimde başka yokusta.bu yazılımda olmadı.tunerde herşey normal gözükmesine ragmen.tunerden şüphelenmeye başladım.gerçi 12 voltta kesme falan yok fakat.40fa3000 ile ve diğer görüntü aldığım kartla arasındaki tek fark tuner olması.yada yazılımının zor bulunan bir yazılım olması.senide yorduk ustam .teşekkür ederim.
Cod panel (VESxxxxxxxxxxxxx) ????s.a kolay gelsin 17mb96 23235425 panel yazılım gerekiyor