umut4455
Aktif Üye
- 20 Tem 2020
- 52
- 26
Birde 17MB110S Yazılım varmıdır acaba stand-by sürekli yanıp sönüyor fakat açılmıyorDonanım değişikliği mi yapıldı. Sorun nedir?
Birde 17MB110S Yazılım varmıdır acaba stand-by sürekli yanıp sönüyor fakat açılmıyorDonanım değişikliği mi yapıldı. Sorun nedir?
Çapraz kart değişimlerinde panel yazılım dosyasının yapısı nedeniyle bir birlerinin yerine uymadığı durumlar fazlasıyla oluştuğu için pek uğraşmıyorum. Bir çok yazılım denemek gerekebilir. Maalesef benim arşivimde yok. Tv ye MB181TC son model, hızlı, güncel ana kart yerine eski model bir ana kart takmışsınız.Anakart değişimi yapıldı. Kendi kartı 17MB181TC Benim Taktığım Kart 17MB110S
Anakart değişimi olunca ekran bozuk göstermeye başladı
Resmini eklediğiniz tv arka kapak etiket resmine göre orijinal yazılım verildi donanım orijinal değilse sorunlar oluşur.yazılımı yükledim fakat ses az ve cızırtılı çıkıyor ses açarken saga kayık gözüküyor
Tv deki sorun nedir?
Yazılım konusunda destek lütfen
Tv deki sorun nedir?
Yazılım
Core güncellemesi yaparken cihaz açılmadı siyah ekran da kaldı, full yazılım var mı acaba ?
Yarın bakabilirim.Ustam regal yazısı gelip gidiyor önündeki ışık yanıp sönüyor
Yazılım yokoono Ustada olabilir kendisini etiketledim foruma giriş yaptığında size cevap yazar.Merhaba ustalar.
VESTEL uretimi 17MB211S yazilimi lazim arkadaslar.
TV surekli stby yanip sonuyor. Yazilimin coktugunu dusundum.
Ekte Gerekli bilgileri resim olarak yukluyorum.
Yazılım konusunda destek lütfen
YazılımMerhaba yazılım bakacaktınız müsayit olabildinizmi