Android tv yazılımın kapasitesi 1-1,5Gb civarında olduğu için malesef arşivimde yok.Vestel 55UA9600 TV için yazılım ihtiyacım bulunmakta :( TV yazılımı çökmüş ve açılmıyor ne yazıkki
SN:8842217 200361
By_Trol, Tv için ihtiyacım olan yazılım konusunda yardımcı olma şansınız var mı? Oldukça sıkıntı yaşıyorum ne yazıkki
Edinme imkanımız var mı peki? Daha 1 ay oldu alalı, ilk cihaz değişti. Şuanda da yine kapandı açılmıyor ne yazıkki. Çok can sıkıcı bir durum, sebebi de meçhulAndroid tv yazılımın kapasitesi 1-1,5Gb civarında olduğu için malesef arşivimde yok.
Tv garanti kapsamında olduğu için yetkili servisten destek almanız en doğru seçim olur.Edinme imkanımız var mı peki? Daha 1 ay oldu alalı, ilk cihaz değişti. Şuanda da yine kapandı açılmıyor ne yazıkki. Çok can sıkıcı bir durum, sebebi de meçhul
Şuanda 2. defa bu durum oluştu. Evde de başka tv yok, 20 gün beklettiler ilkinde. Yine aynı durum olmasın diye açıkçası yazılımı yükleyebilirsem süper olur. Daha önce başka bir tv de de benzer durum olmuştu, otomatik yazılım güncelleme sebep oluyorduTv garanti kapsamında olduğu için yetkili servisten destek almanız en doğru seçim olur.
Benim arşivimdeki android yazılımlar sizin tv ye uymaz kan grubu gibi düşünün uysa link verirdim birde kapasite büyük olunca arşiv yapmıyorum. Belki ilerleyen zamanlarda olabilir. TEKNOwest usta ile F fikoloji ustayı etiketledim. Foruma giriş yaptıklarında bu yazılanları görürler arşivlerinde yazılım varsa size yardımcı olurlar.Şuanda 2. defa bu durum oluştu. Evde de başka tv yok, 20 gün beklettiler ilkinde. Yine aynı durum olmasın diye açıkçası yazılımı yükleyebilirsem süper olur. Daha önce başka bir tv de de benzer durum olmuştu, otomatik yazılım güncelleme sebep oluyordu
selam bu tv yazılımını nerden bulabilirimRica ederim.
bu tv yazılımını nerden bulabilirim
Rezerve
Benim arşivimdeki android yazılımlar sizin tv ye uymaz kan grubu gibi düşünün uysa link verirdim birde kapasite büyük olunca arşiv yapmıyorum. Belki ilerleyen zamanlarda olabilir. TEKNOwest usta ile F fikoloji ustayı etiketledim. Foruma giriş yaptıklarında bu yazılanları görürler arşivlerinde yazılım varsa size yardımcı olurlar.
selam bu tv yazılımı lazımselam
full yazılımZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme anlatımı için Tıklayınız
Yazılımselam bu tv yazılımını nerden bulabilirim
selam bu tv yazılımı lazım
Donanım değişikliği mi yapıldı. Sorun nedir?Panel yazılımı lazım
Donanım değişikliği mi yapıldı. Sorun nedir?
Toshiba 43L2163DT
PNL: 23736396
VPAZ: 20275895
Panel Yazılımı Gerekiyor Yardımcı Olurmusunuz
Anakart değişimi yapıldı. Kendi kartı 17MB181TC Benim Taktığım Kart 17MB110SDonanım değişikliği mi yapıldı. Sorun nedir?
yazılımı yükledim fakat ses az ve cızırtılı çıkıyor ses açarken saga kayık gözüküyorYazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.