By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Rica ederim.kendi sitesinden indirdiğim yazılımı sizin belirttiğiniz ok tuşu yöntemiyle yüklemeye çalıştığımda software update error vermişti bir de bunu deneyeyim teşekkürler
İşe yaradı teşekkürler
Rica ederim.kendi sitesinden indirdiğim yazılımı sizin belirttiğiniz ok tuşu yöntemiyle yüklemeye çalıştığımda software update error vermişti bir de bunu deneyeyim teşekkürler
İşe yaradı teşekkürler
Mb130 Ana kart android olmadığı için uygulama yükleyemezsiniz. Kendi portalinde ne varsa onları kullanırsınız.Merhaba MB130 smart tv kullanıcısıyım
(V.3.62.35.2) görünmekte. Ben televizyonuma yeni uygulamalar yüklemek istiyorum bunun için ne yapmalıyım. Yazılım yükleme mi yoksa USB den uygulama yüklememi veya başka yolu var mı. Teşekkürler
Merhaba MB130 smart tv kullanıcısıyım
(V.3.62.35.2) görünmekte. Ben televizyonuma yeni uygulamalar yüklemek istiyorum bunun için ne yapmalıyım. Yazılım yükleme mi yoksa USB den uygulama yüklememi veya başka yolu var mı. Teşekkürler
hocam seg 24se5100 tv açılıyor SEG yazısı gelince kapanıyor ve bunu fişi çekmediğim sürece devamlı yapıyor çözüm nedir ? anakart tipini de öğrenemiyorum tv açılmadığı içinRezerve
Tv nin donanımı orijinal ise arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.hocam seg 24se5100 tv açılıyor SEG yazısı gelince kapanıyor ve bunu fişi çekmediğim sürece devamlı yapıyor çözüm nedir ? anakart tipini de öğrenemiyorum tv açılmadığı için
Ses var görüntü yoksa led arızası var arıza yazılımsal değilİyi günler hocalarım
Vestel smart 40PF7120 Model televizyon kullanıyorum. Televizyon açılıyor ekranda Vestel yazısı geliyor daha sonra 1 2 saniye açık kalıyor ve kapanıyor.
Açıp kapatarak o iki saniye içinde parlaklığı kıstım televizyon menudeyken kapanmıyor lakin bir kanal veya video izlerken arka aydınlatma devreye giriyor ve ekran gidiyor sadece ses kalıyor.
Ürünü kök sürümüne güncellenen düzelir mi ?
Varsa elinizde sürümü gonderebilir misiniz?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Seri No : SN: 7245934 400017
Donanımsal olması muhtemel hocam lakin bir yazılım atmayı da denemek istiyorum size zahmetTv nin donanımı orijinal ise arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
Benimde televizyonum da aynı sorun oldu bı yazılım önerir misiniz acabaok tuşu ile ok tuşuna 15 sn basılı tutun yada başka usb bellekle deneyin
Tv deki sorun nedir?Benimde televizyonum da aynı sorun oldu bı yazılım önerir misiniz acaba
Yazılım.Merhabalar kolay gelsin.
Regal TV 43R4020F 109 Ekran 43II
Regal Yazısı çıkıp kapanıyor hiç açılmıyor yazılım problemi oluyor sanırım.
REGAL
Model No : 43R4020F UYDU ALICILI LED TV
SN : 7883219 700159
Yardımcı olabilir misiniz?
Bir de nasıl bir yol izlemem gerek.
Şimdiden çok teşekkürler.