İ Çevrimdışı

İlker1980

Yeni Üye
12 Eyl 2022
4
44
Hocam tekrar merhabalar forumdan yazıyorum ama hata veriyor sayfa size ulaşamadım isterseniz buradan paylaşabilirim seri no 7697968600047 vestel Android 55AU8990 tv gmail eşleşme sorunu var doğru yazdığımız halde yada başka mail denediğimiz halde aynı hatayı veriyor tv güncellendikten sonra sorundan dolayı play store da giremiyoruz sizi takip eden biri olarak acaba neyapabiliriz yardımcı olursanız minnettar kalacağım kolay gelsin

IMG_20220912_19161446072bef6b5a7df9.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
maalesef, sonuç olumsuz :(

Ne kadar "OK" tuşuna basılı tutsam da ışık hızlı hızlı yanıp sönme moduna geçmiyor hatta hiç yanma sönme yapmıyor, eğer kumandadan "OK" tuşuna basmayı bırakırsam bir sonraki SEG logosu geldiğinde normal yavaş yanıp sönmeye başlıyor sonra yine logo kayboluyor.

IMG_0818.jpg

kartı da söktüm fotosu yukarıda, ne yapabilirim? tavsiye var mı?
Farklı flash bellek ile denediniz mi?
Donanımsal sorun yoksa tv servise de gitse bu yazılım yüklenecek yazılımı zipten çıkarttınız mı? Çıkartılınca üç adet bin uzantılı dosyayı flash belleğe kopyalayacaksınız.

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Trol ustam selamlar yakın bir kardeşimin vestel TV,si TV açılıyor logo geliyor standbay,da kalıyor sanırım yazılım çökmüş nedeni sanırım her TV,yi kapattığında fişten çekip takiyormus barkod resmini buraya atıyorum yazılımını gönderir misin şimdiden teşekkür ederim hayırlı akşamlar.

IMG-20220913-WA00031ed364e912d4f401.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Trol ustam selamlar yakın bir kardeşimin vestel TV,si TV açılıyor logo geliyor standbay,da kalıyor sanırım yazılım çökmüş nedeni sanırım her TV,yi kapattığında fişten çekip takiyormus barkod resmini buraya atıyorum yazılımını gönderir misin şimdiden teşekkür ederim hayırlı akşamlar.

IMG-20220913-WA00031ed364e912d4f401.jpg
Yazılım.

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Yazılım.

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Teşekkürler ustam hayırlı işler hayırlı aksamlar

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam tekrar merhabalar forumdan yazıyorum ama hata veriyor sayfa size ulaşamadım isterseniz buradan paylaşabilirim seri no 7697968600047 vestel Android 55AU8990 tv gmail eşleşme sorunu var doğru yazdığımız halde yada başka mail denediğimiz halde aynı hatayı veriyor tv güncellendikten sonra sorundan dolayı play store da giremiyoruz sizi takip eden biri olarak acaba neyapabiliriz yardımcı olursanız minnettar kalacağım kolay gelsin

IMG_20220912_19161446072bef6b5a7df9.jpg

Adem Helvacı ustam paylaştım

yazılım;

Aşağıdaki dosya boş ve formatlanmış USB belleğin içerisine kopyalanır.
Zip dosyasından çıkarılır. Boş flaşbelleğe sadece yazılım ''klosörsüz'' olarak atılır.
Ürünün fişi çıkarılır
USB 2.0 Portuna usb takılır.(Usb 3.0 yükleme yapmaz.)
Ve ürünün fişi takılır ve yükleme işlemi kendiliğinden başlayacaktır.Yükleme süresi 15 dakika sürmektedir ve ayrıca vestel bootlogo ekranında veya ekran blank şeklinde kalmaktadır.
Yükleme işlemi bittikten sonra FTI ekranı gelmektedir.
* Yüklenen yazılım versiyonu other settings ve servis menulerinden kontrol edilebilir.

ben düzeleceğini sanmıyorum bir çok kişi oturum açma konusunda yorumda bulunuyor

K Çevrimdışı

kundakci20

Yeni Üye
12 Eyl 2022
4
Farklı flash bellek ile denediniz mi?
Donanımsal sorun yoksa tv servise de gitse bu yazılım yüklenecek yazılımı zipten çıkarttınız mı? Çıkartılınca üç adet bin uzantılı dosyayı flash belleğe kopyalayacaksınız.
Hocam sonunda halloldu, teşekkür ederim gerçekten ciddi bir yükten kurtardınız beni. İşleriniz rast gitsin.

Geri
Üst Alt