By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Rica ederim. ?Hocam sonunda halloldu, teşekkür ederim gerçekten ciddi bir yükten kurtardınız beni. İşleriniz rast gitsin.
Rica ederim. ?Hocam sonunda halloldu, teşekkür ederim gerçekten ciddi bir yükten kurtardınız beni. İşleriniz rast gitsin.
Donanım orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.17 mb 82 sn 7137590 400205 ful yazılım lazım
Tv mb61 Ana karta sahip yazılım yok.Merhaba Vestel 46pf7910 TV nin yazılımını arıyorum ama bulamadım. Yardımcı ederseniz çok mutlu olurum.
Yazılımmerhabalar 32" seg tv (mb82s) açılırken seg yazısı ters gösteriyor ve sonra kendiliğinden standby moduna geçiyor, kurtarma yazılımını usb ile atmayı denedim yine aynı.
full yazılım verebilir misiniz?
Çağraz ana kart mı taktınız mb8XX + Mb9XX
merhaba ana kart arızalandı regal marka kart taktım görünt ters ve net değil panel yazılımı veya full yazılımını gönderebilirmisiniz
mb82s regal tv den çıkma anakart birebir aynı değil arızalı kartta uydu girişi var taktığımda yokÇağraz ana kart mı taktınız mb8XX + Mb9XX
Birebir ana kart mı taktınız mb82 + mb82
merhaba ana kart arızalandı regal marka kart taktım görünt ters ve net değil panel yazılımı veya full yazılımını gönderebilirmisiniz
Panel yazılımmb82s regal tv den çıkma anakart birebir aynı değil arızalı kartta uydu girişi var taktığımda yok