Denedim yine aynı. Açılışta ki vestel logosu doğru yazıyor. Açılınca ekran ters kalıyor. Bazen de biraz düzgün çalışıyor sonra dönüyor. (yazılımı yenileyince tabi.) başka yazılım bulamadım sizlerde yok mu acabaİlk kuruluma dönderip deneyin.
Denedim yine aynı. Açılışta ki vestel logosu doğru yazıyor. Açılınca ekran ters kalıyor. Bazen de biraz düzgün çalışıyor sonra dönüyor. (yazılımı yenileyince tabi.) başka yazılım bulamadım sizlerde yok mu acabaİlk kuruluma dönderip deneyin.
merhaba ayrı ayrı usbler ile denedim dosyaları aktarma moduna giriyor ve Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeyi kesmiyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirimVerilen yazılım ilk kez verildi. Resmini eklediğiniz etikete ait orijinal yazılım.
MaalesefDenedim yine aynı. Açılışta ki vestel logosu doğru yazıyor. Açılınca ekran ters kalıyor. Bazen de biraz düzgün çalışıyor sonra dönüyor. (yazılımı yenileyince tabi.) başka yazılım bulamadım sizlerde yok mu acaba
Cod panel (VESxxxxxxxxx) ???.17mb120 23340369 panel yazılımı lazım rica etsem
17mb120 23340369 panel yazılımı lazım rica etsem
Farklı flash bellek ile deneyin.Vestel tv flash ile yazılım yükleme esnasında 10 dakikadır hızlı yanıp sönen standby ışığı ile karşılaştım ne yapmam gerekli ?
sorunu çözdüm yeni yazılımınız ile ama şuan sinyal almıyor tv ne yapmam gerekliFarklı flash bellek ile deneyin.
Size yazılım verildi mi? Ana kartın tuner bölümü arızalı olabilir.sorunu çözdüm yeni yazılımınız ile ama şuan sinyal almıyor tv ne yapmam gerekli
evet sizin atıkklarınızdan biri ile yaptım şuan herşey normal tek sıkıntı sinyal almıyor tunerde hangi komponent olabilirSize yazılım verildi mi? Ana kartın tuner bölümü arızalı olabilir.
Tv donanımı orijinal ise arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.evet sizin atıkklarınızdan biri ile yaptım şuan herşey normal tek sıkıntı sinyal almıyor tunerde hangi komponent olabilir
Tv donanımı orijinal ise arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.