F Çevrimdışı

f0rest7

Yeni Üye
9 Ağu 2022
3
32
Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Öncellikle teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi flash belleğe kopyaladım, OK tuşuna basılı tutarak TV'yi fişe taktım, ışık hızlı hızlı yanıp söndü, hatta biraz süre sonra yavaşlayarak yanıp söndü. Fakat aynı, "Vestel" yazısı geldiken sonra ekran gidiyor. Dün akşam kendiliğinden açılmıştı, yani sorun yazılımla alakalı gibi. Nasıl bir yol izlemeliyim?

B Çevrimdışı

blackrebel

Yeni Üye
15 May 2020
35
39
Öncellikle teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi flash belleğe kopyaladım, OK tuşuna basılı tutarak TV'yi fişe taktım, ışık hızlı hızlı yanıp söndü, hatta biraz süre sonra yavaşlayarak yanıp söndü. Fakat aynı, "Vestel" yazısı geldiken sonra ekran gidiyor. Dün akşam kendiliğinden açılmıştı, yani sorun yazılımla alakalı gibi. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Benim televizyonumda açılıyor vestel yazısı geliyor sonrasında ekran siyah kalıyor. kurtarma yazılımını yükleme yapmadı 2 farklı model sandisk bir oem usb bellekle denedim olmadı. sabah servise verdim anakart değişecek 780tl dediler. ne yapacağıma karar veremedim.

D Çevrimdışı

dostt

Yeni Üye
20 Eyl 2019
24
63
Merhaba,

Aşağıdaki resimde bilgileri bulunan Vestel marka lcd tvnin yazılımını paylaşabilir misiniz?

Kolay gelsin.

vestel-17mb140.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257
Maalesef bende başka yazılım yok :bilmiyom

A Çevrimdışı

alcatraz 

Aktif Üye
8 Haz 2020
66
29
Tv niz MB81 Ana karta sahip yanlış yazılımda nand flash yazılımı zarar görür nand flash'a yazılım yükleyebilen bir elektronikçiye müracaat edin yada yeni bir ana kart satın alın.
merhaba usta VES49UNDS-2D-N19/28262812990242/23576656 panel yazılımı arıyorum. yardımcı olur musunuz? teşekkürler

M Çevrimdışı

mehmet303

Yeni Üye
4 Şub 2021
33
44
mb230 anakart yazılım attım ama düzelmedi iptvde 4k çözünürlüğü yüksek formatta ses var göründü yok bazı yayınlarda renkler karışıyor bazıları normal sorunsuz oluyor yotubede 4k sorun yok normal trt 4 k sorun yok sorun iptvde sıkıntı çıktı m3u8 ekledim sonuna hls ekledim uzantısına sorun çözülmedi acaba yazılımsalmı sorun
vestel orjinal kartı değil arza yapınca mb 230 anakartı taktıldı TV DE kumanda bazen işliyor bazen işlemiyor uygulamalarda sorun oluyor kurtarma yazılımı attım tv donuyor vestel mb 230 kök yazılım gerekli yardımcı olursanız sevinirim

IMG_20220629_183010cbbbabf4afa79393.jpg

Geri
Üst Alt