Öncellikle teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi flash belleğe kopyaladım, OK tuşuna basılı tutarak TV'yi fişe taktım, ışık hızlı hızlı yanıp söndü, hatta biraz süre sonra yavaşlayarak yanıp söndü. Fakat aynı, "Vestel" yazısı geldiken sonra ekran gidiyor. Dün akşam kendiliğinden açılmıştı, yani sorun yazılımla alakalı gibi. Nasıl bir yol izlemeliyim?Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Öncellikle teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi flash belleğe kopyaladım, OK tuşuna basılı tutarak TV'yi fişe taktım, ışık hızlı hızlı yanıp söndü, hatta biraz süre sonra yavaşlayarak yanıp söndü. Fakat aynı, "Vestel" yazısı geldiken sonra ekran gidiyor. Dün akşam kendiliğinden açılmıştı, yani sorun yazılımla alakalı gibi. Nasıl bir yol izlemeliyim?
hi yokooono master satellite ok but now there is no soundNow save the profile and put it in the archive. Maybe you need it another time.
Tv deki sorun nedir?Merhaba,
Aşağıdaki resimde bilgileri bulunan Vestel marka lcd tvnin yazılımını paylaşabilir misiniz?
Kolay gelsin.
Is there sound on the TV, hdmi, scart ?hi yokooono master satellite ok but now there is no sound
Maalesef bende başka yazılım yokÖncellikle teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi flash belleğe kopyaladım, OK tuşuna basılı tutarak TV'yi fişe taktım, ışık hızlı hızlı yanıp söndü, hatta biraz süre sonra yavaşlayarak yanıp söndü. Fakat aynı, "Vestel" yazısı geldiken sonra ekran gidiyor. Dün akşam kendiliğinden açılmıştı, yani sorun yazılımla alakalı gibi. Nasıl bir yol izlemeliyim?
merhaba usta VES49UNDS-2D-N19/28262812990242/23576656 panel yazılımı arıyorum. yardımcı olur musunuz? teşekkürlerTv niz MB81 Ana karta sahip yanlış yazılımda nand flash yazılımı zarar görür nand flash'a yazılım yükleyebilen bir elektronikçiye müracaat edin yada yeni bir ana kart satın alın.
Donanımsal bir sorun olabilir; bir tamirciye göstereceğim. Çok teşekkür ederim.Maalesef bende başka yazılım yok
Tv de Vestel logosu geliyor ancak açılmıyordu. Yazılım yüklemesi gerçekleştirdik. Ama şu anda ses problemi var; sürekli aralıklarla "tık tık" şeklinde ses çıkartıyor.Tv deki sorun nedir?
no sound on scart+hdmiIs there sound on the TV, hdmi, scart ?
The problem can be software (software for another type of integrated sound) or even a burnt sound integrated. Enter the menu and see if the sound is selected on speakers, not headphones. There may also be an imperfect contact at the headphone connector.no sound on scart+hdmi
vestel orjinal kartı değil arza yapınca mb 230 anakartı taktıldı TV DE kumanda bazen işliyor bazen işlemiyor uygulamalarda sorun oluyor kurtarma yazılımı attım tv donuyor vestel mb 230 kök yazılım gerekli yardımcı olursanız sevinirim