Yazılım.ana kartı MB110S full yazılıma ihtiyacım var. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Now save the profile and put it in the archive. Maybe you need it another time.
I don't see anything suspicious in the profile. But maybe I miss it.hı yokooono hello yokonooo, the master owner says there is no problem with the sound before, there is a toolbox file in the picture I uploaded, which one can it be in?
Yazılım.Merhaba. Vestel 40FD5050 tv miz var. TV fişi takılınca açılıyor VESTEL yazısı geliyor ekran kararıyor kapanıyor tekrar açılıp VESTEL yazısı geliyor. Kumandayı algılamıyor. Bu esnada kırmızı led yanıp sönüyor. Sorun yazılım ile alakalı ise bende yazılım desteği ve nasıl yükleyeceğimle alakalı bilgi alabilir miyim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bu arada anakart 17MB140
Yazılım.Merhaba benim 4K3D SM.43UB9300 LED TV SN: 7770399700003 seri numaralı En son yüklediğim yazılım v.2.45.29.1 var. rica etsem güncel yazılım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Merhabalar bende anakart degistirdim ama ekran bulanik ve panel yazilimi lazim link acilmiyor bana da atabilirmisiniz pnl kodu 23365998teşekkür ederim şimdi deniyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
cihaz başarıyla açıldı çok ama çok teşekkür ederim.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim sayenizde hallettim tv miz çalışıyor