By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Logo yazılımıTV kurulum menüsüne geldi fakat telefunken yazıyor sadece oraya regal logosu yapma durumumuz yok değil mi
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Logo yazılımıTV kurulum menüsüne geldi fakat telefunken yazıyor sadece oraya regal logosu yapma durumumuz yok değil mi
Çok teşekkür ederim. Sorunsuz bir şekilde yüklendi ve çalışıyor. İyi ki varsınız.Yazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Rica ederim. ?Çok teşekkür ederim. Sorunsuz bir şekilde yüklendi ve çalışıyor. İyi ki varsınız.
Try this:Merhaba ustam elimde 39inç seg var ancak bunun kapak etiketi sökülmüş o yüzden seri no atamıyorum yanlız ben buna ful yazılım atım ancak kaynaklarda uydu yok.menu de kurulum yok kanal bilgisi yok kartın ve panelin etiketinden ancak resim atabildim.bana ful yazılım lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdi den teşekkür ederim iyi çalışmalar
Merhaba ustam elimde 39inç seg var ancak bunun kapak etiketi sökülmüş o yüzden seri no atamıyorum yanlız ben buna ful yazılım atım ancak kaynaklarda uydu yok.menu de kurulum yok kanal bilgisi yok kartın ve panelin etiketinden ancak resim atabildim.bana ful yazılım lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdi den teşekkür ederim iyi çalışmalar
Try this. Full software+ panel profile.Eskişehir'den Merhaba, iyi mesailer!
Müşterime ait 'LE32H5041S' model no' lu 32" Regal marka LCD televizyon açılmıyor! Sitenizden kurtarma yazılımını (MB82 için) indirdim ve yükleme prosedürüne uygun olarak yükledim ve netice alamadım! Bu model için 'LE32H5041S' FULL yazılıma ihtiyacım var, yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Not: İlgili Etiket bilgileri ve resimleri aşağıda....
Regal
MODEL NO; LE32H5041S SATELLITE LED
1008525 [1401]400020
SN; 7124292 400020
10085251 1401
PNL; 23159615
VPAZ; 20222636
Vestel
Model: VES315WNVL-01-B
VEL_LCM_VES315WNVL-01 32180_MB95_W/SPK
LC320DXJ-SFE1, LG Display
thank you, I installed this software yesterday, after that it became like this, there is no satellite in this software, no installation, no satellite in the service menuTry this:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sizin tv ye ait yazılım yokoono ustada olabilir. Kendisini etiketledim size yardımcı olur.By_Trol, Ustam mantığı var mı bilmiyorum ama Benim 17mb82-2 dediğim televizyona onlarca yazılım denedim . Her yazılımda farklı markalarla ve bazılarında ters görünerek açıldı ama sorun yine aynıydı ama bu yazılım bir siteden buldum ve tv sorunsuz çalıştı MB82 şase WNVS01_95)32 inç panelli ful yazılım V077v
Yok ben hallettim Çalıştırdım sorun yok , eğer aynı sorunla biri karşılırsa o yazılımı yüklesin diye yazmak istedim . Teşekkür ederim yine de size Ve Yokoono UstamızaSizin tv ye ait yazılım yokoono ustada olabilir. Kendisini etiketledim size yardımcı olur.
Rica ederim.Yok ben hallettim Çalıştırdım sorun yok , eğer aynı sorunla biri karşılırsa o yazılımı yüklesin diye yazmak istedim . Teşekkür ederim yine de size Ve Yokoono Ustamıza
1. Format a stick with FAT32 and create a folder called READ on it.thank you, I installed this software yesterday, after that it became like this, there is no satellite in this software, no installation, no satellite in the service menu