full yazılımyazılım yukledikten sonra renkler birbirine girdi ve ekran ters döndü ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler
Hocam özür dileyerek bu klasör içindeki dosyaları tek tek mi televizyona yüklemek gerekli yoksa içinden birinimi atmamız gerekli lütfen yardım hocamyazılım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hepsini boş fat32 formatlı flash belleğe atıp yükleyinHocam özür dileyerek bu klasör içindeki dosyaları tek tek mi televizyona yüklemek gerekli yoksa içinden birinimi atmamız gerekli lütfen yardım hocam
hepsini aynı anda mı atıcam dosyaları sonra yukle mi dicem hocamhepsini boş fat32 formatlı flash belleğe atıp yükleyin
hocam yukleme başarısız oldu diyor direk.. tek tek yüklemede sorun yok ancak hepsini attıgımda bu şekil diyor ne yapabilirimhepsini aynı anda mı atıcam dosyaları sonra yukle mi dicem hocam
full yazılım ok ile yüklenir. siz menü 1505 kullanıyosunuz sanırımhepsini aynı anda mı atıcam dosyaları sonra yukle mi dicem hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam yukleme başarısız oldu diyor direk.. tek tek yüklemede sorun yok ancak hepsini attıgımda bu şekil diyor ne yapabilirim
full yazılım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
full yazılım
evet hocam 1505 kullanıyorum ancak yukleme başarısız oldu diyor yükletmiyor cihazım 49UA 9400 PNI 232 867 87 VPAZ 202 71130 SN 7482645 600073full yazılım ok ile yüklenir. siz menü 1505 kullanıyosunuz sanırım
full yazılım kumanadanın ok tuşu basılı şekilde 220 fişi takılır stand by led blink yapmaya başladığında ok tuşu bırakılır bu şekilde yükleyin.evet hocam 1505 kullanıyorum ancak yukleme başarısız oldu diyor yükletmiyor cihazım 49UA 9400 PNI 232 867 87 VPAZ 202 71130 SN 7482645 600073
Привет, помогите. Мне нужно полное программное обеспечение для телевизора. HITACHI 40HB6T62H, основная плата: 17MB110, панель: VES400UNDS-2D-N11, SN: 7677072 600355. Не установлен на логотипе телевизора. Пожалуйста, напишите нам. Я был бы очень благодарен.
dediğiniz gibi yapıyorum hocam ancak vestel yazılı ekran gelıyor sonra hiçbirşey yapmıyor televizyonu açıyorum direk tv kanalı acılıyor yüklemeyle alakalı bişey olmuyorfull yazılım kumanadanın ok tuşu basılı şekilde 220 fişi takılır stand by led blink yapmaya başladığında ok tuşu bırakılır bu şekilde yükleyin.