dediğinizi yaptım hocam ancak yine birsey olmuyor. güç kablosunu takmadan ok tusuna basılı tutuyorum sonra güç kablosunu takıyorum ışık yanıp sönüyor vestel yazısı gelıyor ve bekleme modunda duruyor sonra açma tuşuna basıyorum kanal gelıyor yazılımla alakalı bişey yuklenmiyormenü 4725 -diagnostic -factory reset işlemini yapıp ok ile tekrar yüklemeyi deneyin.
can you write EnglishБлагодарю вас.
Regal 40R8070U Seri No 7647829 600100 uyumlu anakart modeli nedir acaba
merhaba usb belleğiniz sağlammıdediğinizi yaptım hocam ancak yine birsey olmuyor. güç kablosunu takmadan ok tusuna basılı tutuyorum sonra güç kablosunu takıyorum ışık yanıp sönüyor vestel yazısı gelıyor ve bekleme modunda duruyor sonra açma tuşuna basıyorum kanal gelıyor yazılımla alakalı bişey yuklenmiyor
evet saglam hatta problem onda diye gittim birtane daha aldım ancak olmuyorcan you write English
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
17MB120
merhaba usb belleğiniz sağlammı
Peki hocam bu tv nin güncel versiyonu kaç ornek 0.1.34.24 gibi birşeyler yaziyordonanımsal problem olabilir.çok fazla zorlamayın
Unfortunately, the system does not seem to be the turkey for your device export products. sorry
Maybe there is software for this particular TV?
anakart yp kodu 23353338hocam Regal 40R8070U Seri No 7647829 600100 uyumlu anakart modeli 17mb120 ama sipriş vericem bu modelin hangi serisi
güncel çekirdek yazılım aşağıdaki sayfada mevcut 17MB97-98 0.45.23.39
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/
full yazılım fabrika çıkış yazılımıdır sonrakiler çekirdek olarak çıkarTeknovest hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın.vestel SN:7509135600157 için son full yazılım sizde mevcutmudur. Çekirdek yazılımı yükledim. Fakat son full yazılım var ise onuda denemek istemekteyim.
Saygılarımla