fullmerhaba, sizi meşgul etmeden yorumlardan istediğime ulaşayım dedim ama linkler yorum atmadan açılmıyor. sistem bilgileri resimde gözüktüğü gibi. sn 7087564 300644 full sürüm verebilir misiniz?
full
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
full
Teşekkür ederim kolay gelsinMerhabalar kolay gelsin Vestel 140 ekran led tv kullanıyorum ürünün yeni yazılımı var mı yardımcı olurmusunuz MB98 Seri no: 7483617 500118
yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum tivibu ile görüşün derimAdo ustam merhaba. Benim sorunum vestel 22fa7100 tv de smart uygulamadan kablolu ağ bağlı durumda tivibuya kullanıcı adı ve şifrem olduğu halde giriş yapamıyorum. Sizin çözümünüz varsa iletebiliseniz sevinirim.
V.0.45.23.39 yazılımı sorunsuz yükledim. Fakat uygulama versiyonu hiç değişmiyor.V.0.45.22.0 olarak kalıyor.
Saygılarımla
Bu konuda benim bildiğim bir çözüm yok
T teknovest ustamıza bir danışalım bakalım
teknovest Ustam merhaba. Yukarıdaki sorunumun çözümü ile ilgili sizde bir çözüm yolu varmıdır.22fa7100 starwars serisi tv me MB97 V.0.45.23.39 Yazılımı yükledim. fakat uygulama sürümü değişmiyor V.0.45.22.0 olarak kalıyor.. Tivibu ekranında uygulamayı silip yeniden yükleyin uyarısı var.Tivibu ile görüşmemdede tv deki uygulama güncel değildir demişlerlerdi.
Saygılarımla
donanımsal olabilir servisden destek alabilirsiniz.Ado bey, teknovest yada başka bir arkadaş yard. olursa çok sevineceğim...tel seri no:9720849 800001----- model no : 55UD8800 ------anakart mb130 connected ----üstündeki yazılım v.3.7.3.3.0 -----televizyonum yeni revizyonlu bir tel. -----toshibadan döndürülmüş smart menüsü toshiba ekranı çıkıyor...-----tel. zaman zaman kilitleniyor ve kırmızı yeşil ışık yanıp sönüp açılmıyor...bu bir yazılım sorunu mudur...sorun yazılım kaynaklıysa yada güncel bir yazılım değilse güncel yazılım konusunda yardımcı olur musunuz ------ ilginiz için şimdiden tşk.ederim...
merhaba cihazın anakartı mb96 modlama bölümünde modlama yapan arkadaşlardan destek alabilirsiniz.Hocam iyi günler. Bende Nexon 40NX590 model TV var. Bu vestel driver sitesinde seri noya göre çıkan yazılımı güncelledim resimde görüldüğü üzere V.3.7.6f yazılımı oldu. Ama hiç bir değişiklik olmadı desem yeridir. Benim televizyonun puhu tv olan yazılım versiyonu bulunur mu ? He bir de tvnin iptvsini denediğimde 1 dakikadan sonra donma yaşanıyor bu da yazılımla alakalı olabilir mi ?
teknovest Ado
Mesaj larim ulaşmıyor mu acaba Ado bey.SN:7221262 400401
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çok teşekkür ederim....
full yazılımÇok teşekkür ederim....
Mesaj larim ulaşmıyor mu acaba Ado bey.
yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum tivibu ile görüşün derim