merhaba full yazlımı linkiNexon 42nx600 board 17mb96
seri no:7333485 500259
Eprom yazılımına ihtiyacım var sanırım mboot dosyası.
Şimdiden teşekkür ederim
merhaba cihazında güncel core versiyonu yüklüMerhabalar kolay gelsin Vestel 140 ekran led tv kullanıyorum ürünün yeni yazılımı var mı yardımcı olurmusunuz MB98 Seri no: 7483617 500118
merhaba cihazdaki sorun ne ? .bu cihazın seri nosunu yazarmısınız.
arka paneli söküp anakart fotosu çektim umarım bu işinizi kolaylaştırır yardımlarınız bekliyorum
yazılımı yüklemeden önceki model ve versiyon resimleri bunlar .merhaba cihazında güncel core versiyonu yüklü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
merhaba cihazdaki sorun ne ? .bu cihazın seri nosunu yazarmısınız.
cihazın anakartı mb81 yukarıda yazdığınız yazılıları yüklediyseniz anakart değişmesi gerekli. kurtarma yazılımını denedinizmi,yazılımı yüklemeden önceki model ve versiyon resimleri bunlar .
linkini verdiğiniz bu 17MB90_MB91R1R2_MB92R3_MB95_MB95S_MB95M_FAZ3_V366y bana göre uygun olan yazılımı yükledim .
yazılımdan sonra tv vestel yazısında kaldı stanby ışığı yanıp sönüyor takriben birsaat bekledim hiç bir değişiklik olmadı.
ne yapmam lazım şimdiden yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.
cihazın anakartı mb81 yukarıda yazdığınız yazılıları yüklediyseniz anakart değişmesi gerekli. kurtarma yazılımını denedinizmi,
SN:7221262 400401Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Merhabalar Adem bey;
Foruma yeni katıldığım için işleyişi anlamaya çalışmama rağmen epey zorlandığımı söyliyeyim , yanlış bir şey yaparsam şimdiden özür diliyorum.
Ben de "Vestel 50UA9200 4K 3D Smart 127 Ekran Led Tv" var.Anakartı (menü 4725) MB9X.Netflix uygulamasını TV de kullanmak istiyorum.Fakat hiçbir yerden yardım bulamadım.(Vestel Servis)
Yeni yazılım yükleyebiliyor muyuz? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Saygılarımla;
zcetinkal
merhaba V366y çekirdek yazılım linki menü 1505 le yüklenirSayın usta arkadaşlar merhaba,benim tv Vestel 40pf7120 model,seri no 7212018400046.Şu an yüklü bulunan yazılım .V.3.6.2.j.Bu yazılım güncel mi,yoksa daha üst versiyonu var mı?Bilgi verenlere şimdiden teşekkürler.
merhaba cihazda birsorun varmı ? anlıyamadımBu cihazın anakartı resimde gördüğünüzdür. mb81 arızadan dolayı değiştirildi