arşivde buldumteknovest, yazılımı kurduktan sonra tv de bazı dengesizlikler ortaya çıktı Sürekli restart atıyor kilitlendiğinde eski sürüm olan 3.6.2H temin etme şansımız var mıdır
merhaba bunu denermisinizÇok teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yazılımdan sonra ekran bu şekilde görünüyor ayarlamayla düzeltebilirmiyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çok çok teşekkür ederim tv mükemmel oldu elinize sağlık
merhaba mb81 donanım olarak eski kaldığı için desteklemiyebilir. seri no yazın yazılım kontrolu sağlıyalım.selamlar
Finlux marka 32" LCD TV kullanıyorum. Standart uyduda kullanınca TV den ses geliyor Fakat IPTV aldım ses gelmiyor. ayarları resetlemek istedim Fabrika ayarlarına dön demek istedim dönmüyor.MB81 SEG yazılımını Ubdate ettim yine düzelmedi.
MB81_SDX_W_TR_08.06.12.sdx
812ff30075447sntr12r_4s839_M60B10GJA6YVV070s
Ne yapmam gerekiyor destek olabilirmisiniz.
Full yazılım yüklesek resetlesek sorun düzelirmi?
Desteğinizi rica ederim kolay gelsin
Değerli Arkadaşlarım;
Günümüz koşullarında artık hepimizin bildiği üzere Dijital yaşamın kaçınılmazı ve temeli YAZILIM konusudur.
Yine bilindiği üzere FULL yazılımlar ürünümüzün yapı taşıdır.
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan
VESTEL
REGAL
SEG
FİNLUX
HI LEVEL
TVİSİON
TELEFUNKEN
HİTACHİ
ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağım.
FULL yazılımlardaki sorun, boyutun büyük ve paylaşımın zaman alıyor olmasıdır bu nedenle sizlerden tek ricam, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir.
Bu Doğrultuda talepleriniz esnasında öncelikle TV seri numarası, sonrasında da yaşadığınız hangi soruna istinaden yazılım talep ettiğinizi yazmanızı rica ediyorum.
Yazılımları elimden geldiğince kısa sürede sizlere ulaştırmaya çalışacağım.
Konu zaman içerisinde revize edilecektir.
Değerli Arkadaşlarım;
Günümüz koşullarında artık hepimizin bildiği üzere Dijital yaşamın kaçınılmazı ve temeli YAZILIM konusudur.
Yine bilindiği üzere FULL yazılımlar ürünümüzün yapı taşıdır.
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan
VESTEL
REGAL
SEG
FİNLUX
HI LEVEL
TVİSİON
TELEFUNKEN
HİTACHİ
ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağım.
FULL yazılımlardaki sorun, boyutun büyük ve paylaşımın zaman alıyor olmasıdır bu nedenle sizlerden tek ricam, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir.
Bu Doğrultuda talepleriniz esnasında öncelikle TV seri numarası, sonrasında da yaşadığınız hangi soruna istinaden yazılım talep ettiğinizi yazmanızı rica ediyorum.
Yazılımları elimden geldiğince kısa sürede sizlere ulaştırmaya çalışacağım.
Konu zaman içerisinde revize edilecektir.
eyi
[Gizli içerik]
NERDE BU YAZILIM NİYE İNDİREMİYOM
Rezerve
merhaba arka kapaktaki seri no gereklisatellite 39FX6240F
39"fhd led miş ben 32 sanıyordum
desteğinizi rica ederim
arka kapaktaki seri yazarmısınzMerhaba, bende 48UA9300 VESTEL SMART TV var. Full yazılım var mıdır ?