cihazınızın anakartı mb 91 donanım olarak mevcut internet yapısı için yeterli değil.yani bir pc gibi ram işlemci ekran kartı vs yükseltip kullanmanız mümkün değil. cihaz ihraç ürün seri no hatalı yazılmış sanırımMerhaba,
Techwood 47" TFT-LCD FULL HD 50hz 3D SLİM LED tv var. ama smart özelliklerini kullanamıyorum. çogu ile eski yazılım olduğu için anlşaması bitmiş. ürün kodu . 10088273 SNO. 102816 300008 konu ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz.
tşkler
cihazınız mb 130 anakartlı full linkiMerhabalar. JVC LT-55VU53T televizyonum için modlama konusunu inceleyeceğim ama öncelikle full yazılımın elimde olmasını istiyorum. SN: 8009964 800102
Mümkün müdür? Saygılar.
Bir sorum olacak bu konuyla ilgili kusura bakmazsanız. Yazılımlara seri numarası ne için gerekiyor? Babamın televizyonu Vestel marka. Geçen hafta yazılım yükseltme yapayım dedim ve Tv boot etmedi. Karmaşık bir Vestel logosunda takılıp kaldı. Allahtan seri nosu ile full kurtarma yazılımını siteden indirip usbye atarak tvye bağlayıp, açılırken kendisinin otomatik usbden güncellemesi vasıtasıyla durumu kurtardım. Merak ettiğim konu şu: bu dosyayı sadece benim verdiğim seri numarasına sahip kendi televizyonum mu kullanıyor, yoksa aynı yazılım birden fazla seri nosuna yüklenebiliyor mu? Saygılar.cihazınız mb 130 anakartlı full linki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Teşekkür ederim.bazı cihazlarda dahili uydu alıcı veya wifi varkan bazılarında yok. panel ler farklı olduğu için.
profil update-panel yazılımı-ses dosyası-cı key yükleme-hdcp key yükleme-edid dosyası yükleme-boot logo yükleme.
örneğin anakart sipariş ettiniz görüntü ters çıktı yada bozuk çıktı demek bu anakarttaki yazılım başka bir panele göre hazırlanmış. bu anakarta cihazın seri nosuna göre panel yazlımı yüklenmesi gerekli. cihaz vestel gelen anakart regal logosu ile açılıyor bu cihaza vestel boot logo yüklenmesi gerekiyor. yani anakart aynı fakat çevresel donanımlar farklı buna göre yazılımlar yüklenmeli. pc lerde ekran kartı ses kart wif ve lan için direverlarını kuruyorsak tvlerde bu şekilde