teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Programı vermiştim,kendin de düzenliyebilirsin17mb97 panel yazılımı pnl23210353
Programı vermiştim,kendin de düzenliyebilirsin17mb97 panel yazılımı pnl23210353
Fişi prize taktığınızda yanıp sönme var mı? Stanby ledi direk kırmızı yanıyorsa yazılım almaz.
Stanbay da kalıyor full yazılım veya kurtarma rica ederim varsa
Direk kırmızı yanıyor yapılacak Baska bişe varmıFişi prize taktığınızda yanıp sönme var mı? Stanby ledi direk kırmızı yanıyorsa yazılım almaz.
Direk kırmızı yanıyor yapılacak Baska bişe varmı
Elimde bu kart var flaşı degişsem olurmuDirek kırmızı yanıyor yapılacak Baska bişe varmı
Deneyin.Direk kırmızı yanıyor yapılacak Baska bişe varmı
Elimde bu kart var flaşı degişsem olurmu
Ses var mı?merhaba , vestel satellite 40fa5050 tv vestel yazısı 2 saniye görünüp ekran kararıyor, arka ledler aktif ancak tvde görüntü yok. Yazılım yüklemesini denemek istiyorum rica etsem biri paylaşabilir mi ?
Usta'larım merhaba mb211s anakart panel yazılımın'dan dolayı çöktü açılış'da bir saniye ses gelip gidiyor led çalışmıyor panel kırık oldugu için başka tv'de kullanacaktık ama olamadı paneli saglam tv'de mb140 kart var panel dosyasını çekip ona atmaya çalıştık kart çöktü yardımcı olurasanız sevinirim.
Yardımcı olacak kimse yokmu acaba.Usta'larım merhaba mb211s anakart panel yazılımın'dan dolayı çöktü açılış'da bir saniye ses gelip gidiyor led çalışmıyor panel kırık oldugu için başka tv'de kullanacaktık ama olamadı paneli saglam tv'de mb140 kart var panel dosyasını çekip ona atmaya çalıştık kart çöktü yardımcı olurasanız sevinirim.
herhangi bir ses yok uyduya da bağlı değil ama, hani ses çıkacak olsa bile tv kurulu değil. taşındıktan sonra oldu çok dikkatli taşımama rağmen kutusunda arabamda. Vestel yazısı çıkınca bir ses çıkmıyor sonra görünt gidiyor arka ledler yanıyor ama. kumandadan açma kapama komutu verebiliyorum. bekleme kırmızı ledi yanıyor, kumandadan power tuşuna basınca birkaç saniye aralıklı yanıp sönüyor, sonra kapanıyor kırmızı led.Ses var mı?
merhaba , vestel satellite 40fa5050 tv vestel yazısı 2 saniye görünüp ekran kararıyor, arka ledler aktif ancak tvde görüntü yok. Yazılım yüklemesini denemek istiyorum rica etsem biri paylaşabilir mi ?
Yazılımherhangi bir ses yok uyduya da bağlı değil ama, hani ses çıkacak olsa bile tv kurulu değil. taşındıktan sonra oldu çok dikkatli taşımama rağmen kutusunda arabamda. Vestel yazısı çıkınca bir ses çıkmıyor sonra görünt gidiyor arka ledler yanıyor ama. kumandadan açma kapama komutu verebiliyorum. bekleme kırmızı ledi yanıyor, kumandadan power tuşuna basınca birkaç saniye aralıklı yanıp sönüyor, sonra kapanıyor kırmızı led.
acaba taşınma esnasında çipte oynama olmuş olabilir mi ? reballing vs yapabilir miyim saç kurutma makinesi ile ?