C Çevrimdışı

cengiz47

Aktif Üye
3 Tem 2018
72
50
Panel yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Bigisayarda bir klasör oluşturun.
Adını da pq yapın.
Linkteki yazılımı zipten çıkarttıktan sonra pq isimli klasöre kopyalayın.
Pq isimli klasörü fat32 ile biçimlendirilmiş boş bir flash belleğe kopyalayın.
Flas belleği tv nin usb giriş portuna takın
Tv yi çalıştırın.
Görüntü geldikten sonra kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın gelen menüde Usb operations satırına inip kumanda üzerinden OK Tuşlayın yazılım yüklenecektir.
Tv yi kumanda ile kapatıp 10-15 Saniye sonra tekrar çalıştırın tv yeni yazılım ile çalışacaktır.
Gerekirse tv yi ilk kuruluma dönderin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
usta bu modelin transtation ara yükseltme yazılımı sizde var mı acaba yazılım çok eski müşteri biraz problem çıkarıyor smartı sorunlu yazılımı yükseltmek gerekiyor ara yükseltme yazılımı olmadan yeni yazılımı almıyor şuan ki yazılımı 2.4.4 siz dün bana 3.6.6 yazılımı attınız ama tv yazılımı almıyor sadece eski yazlımı alıyor

Yazılım link

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Kumanda üzerinden OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
Yazılım 1-2 Dakika içerisinde yüklenecektir.
9X Anakartlarda ledin hızlı hızlı yanmaya başlaması 30 Saniye sürebilir yanıp sönme başlamadan OK tuşunu bırakmayın.
usta bu modelin transtation ara yükseltme yazılımı sizde var mı acaba yazılım çok eski müşteri biraz problem çıkarıyor smartı sorunlu yazılımı yükseltmek gerekiyor ara yükseltme yazılımı olmadan yeni yazılımı almıyor şuan ki yazılımı 2.4.4 siz dün bana 3.6.6 yazılımı attınız ama tv yazılımı almıyor sadece eski yazlımı alıyor

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842

Günümüz smart teknolojisine göre mb95 Anakartlar donanımsal olarak yetersiz kaldı. Smart olarak beklentiniz olmasın. Android box alıp kullanılacak servise de gitseniz smart için mb95 Olarak çözüm yok.

A Çevrimdışı

azizinan

Yeni Üye
15 Ocak 2022
14
39
Sanırım bu arıza yeni oluşan bir arıza değil servisten veya bir elektronikçiden destek alınız.
Tv yi açtım yandan tek led var. İlk açılışta vestel yazısında led yanıyor fakat kanallara geçince sönüyor. Tv den ses geliyor. Birde bu ledin tamiri varmı acaba youtubeda sadece çoklu led bar ile ilgili bilgi var.

S Çevrimdışı

serhannkeskin

Yeni Üye
21 Ocak 2022
2
38
Yazılım link

Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Cok tesekkur ederim , dediginiz gibi yaptim oldu

Z Çevrimdışı

Zyprexa

Yeni Üye
5 Ocak 2020
14
Merhaba,
Mutfakta kullanmış olduğumuz T model televizyonu gerek Wi-Fi gerekse Lan kablosu ile güncellemeye çalıştığımda güncelleştiriliyor diyor fakat bekleyip kalıyor. Yaklaşık 30 dk bekledim fakat nafile.

Ürünün şu anki bilgilerini gösteren ekranı size aktarıyorum. Uygun yazılımı tarafıma iletirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

IMG_5107.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Merhaba,
Mutfakta kullanmış olduğumuz T model televizyonu gerek Wi-Fi gerekse Lan kablosu ile güncellemeye çalıştığımda güncelleştiriliyor diyor fakat bekleyip kalıyor. Yaklaşık 30 dk bekledim fakat nafile.

Ürünün şu anki bilgilerini gösteren ekranı size aktarıyorum. Uygun yazılımı tarafıma iletirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

IMG_5107.jpg

Yazılım link

Z Çevrimdışı

Zyprexa

Yeni Üye
5 Ocak 2020
14
Yazılım link

Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Çok teşekkür ederim yaptım oldu.

U Çevrimdışı

Ufess

Yeni Üye
19 Ocak 2022
6
41
Günümüz smart teknolojisine göre mb95 Anakartlar donanımsal olarak yetersiz kaldı. Smart olarak beklentiniz olmasın. Android box alıp kullanılacak servise de gitseniz smart için mb95 Olarak çözüm yok.
Üstad benim yazılım olmadı, önceki gün bir yazılım önermişti forumdan biri. acaba farklı sürüm bı yazılımla mı denesem? Ara yazılım falan varmı bilemedim. Açılışta Vestel logosu geliyor 15-20 saniye karanlık ekran sonra geri kapanıyor. 2 gündür çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_20220119_011535.jpg

J Çevrimdışı

Jusper

Yeni Üye
21 Ocak 2022
2
47
Merhaba, en güncel yazılımı bu mu, daha güncel yazılımı var mıdır?
IMG_20220121_221345.jpg

IMG_20220121_234843.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt