By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Yazılım linkdonanım orjinal usta değişen yok hem besleme hem anakart
sadece panel yazılımı olsada yeter
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Yazılım linkdonanım orjinal usta değişen yok hem besleme hem anakart
sadece panel yazılımı olsada yeter
Panel yazılım linkusta maalesef bu yazılımı almıyor başka yazılımı deniyorum alıyor açıyor ama gamalı ve ters açıyor
usta flash bin dosyası varsa flashı yazarım yeterki elimde dosya olsun
Hi again thank you, for your support sir the same thing, led blinking slowly and when i unplug the mains and plug in again with ok pressed led blinks fast with no . I can program the spi EEprom 25L1606, but i can not the Nand, I also do not have the bin files for the chips, only a backup dump bin of the EEprom. Thank you very much for your time and your help. Have a nice Night.If this software doesn't work either, you'll need a programmer to rewrite the flash or / and nand memory.
If you typed the wrong software, the OK button on the remote control may not be active.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Acaba farklı bir yazılım olabilir mi? Bir türlü yapamadım.Farklı usb deneyin usb girişi tozlanmış olabilir usb yi 2-3 defa takıp çıkartın
Yazılım linkvestel 39fb5000 vestel yazısı geliyor sonrası yok. kurtarma veya full yazılım için yardımcı olabilirmisiniz
flash belleği formatlayıp yazılımı yükledim fakat problem devam ediyorYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
full yazılım mı atsak acabaflash belleği formatlayıp yazılımı yükledim fakat problem devam ediyor
usta çok teşekkür ederim ellerine sağlık sorunum hal oldu attığınız panel yazılımı ilaç oldu tekrar çok teşekkür ederimPanel yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bigisayarda bir klasör oluşturun.
Adını da pq yapın.
Linkteki yazılımı zipten çıkarttıktan sonra pq isimli klasöre kopyalayın.
Pq isimli klasörü fat32 ile biçimlendirilmiş boş bir flash belleğe kopyalayın.
Flas belleği tv nin usb giriş portuna takın
Tv yi çalıştırın.
Görüntü geldikten sonra kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın gelen menüde Usb operations satırına inip kumanda üzerinden OK Tuşlayın yazılım yüklenecektir.
Tv yi kumanda ile kapatıp 10-15 Saniye sonra tekrar çalıştırın tv yeni yazılım ile çalışacaktır.
Gerekirse tv yi ilk kuruluma dönderin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
benim uğraştığım tv de vestel yazısından sonra görüntü yokflash belleği formatlayıp yazılımı yükledim fakat problem devam ediyor
full yazılım mı atsak acaba
Rica ederim.usta çok teşekkür ederim ellerine sağlık sorunum hal oldu attığınız panel yazılımı ilaç oldu tekrar çok teşekkür ederim
Aydınlatma veya uydu alıcısı entegresi arızası vardır.benim uğraştığım tv de vestel yazısından sonra görüntü yok
Yazılım linkSeg tv im dunden beri acilmiyor , seg yazisi ekranda kaliyor kirmizi isik yanip sonuyor lutfen yardimci olur musunuz