By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Try at your own risk. If the remote control does not work, use a programmable remote control or a Vestel remote control.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Good morning the soft is not working, I still have the led on off slowly but no boot logo any more, thank you any way for your help, i have tried many usb sticks with no luck it seems that the TV is not reading the usb soft at all. When i press ok with usb stick on only the led starts blinking fast and never stops. Thank you for your helpTry at your own risk. If the remote control does not work, use a programmable remote control or a Vestel remote control.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Merhaba yardımlarınız için teşekkürler resimleri çekip size yollayacağım.anakart 17mb110p veya mb110s mi kullanmış ve panel ves430 olarak ne kullanmı resimlerini eklerseniz titanium mb110s veya mb110p dump dosyası veya full yazılım yükleme yapılabilir
If this software doesn't work either, you'll need a programmer to rewrite the flash or / and nand memory.Good morning the soft is not working, I still have the led on off slowly but no boot logo any more, thank you any way for your help, i have tried many usb sticks with no luck it seems that the TV is not reading the usb soft at all. When i press ok with usb stick on only the led starts blinking fast and never stops. Thank you for your help
Sorunsuz yüklendi. En son güncellemeyi de yükleyebildim. Normale döndü. Çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. İyi çalışmalar.Full yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Rica ederim. Size de iyi çalışmalar.Sorunsuz yüklendi. En son güncellemeyi de yükleyebildim. Normale döndü. Çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. İyi çalışmalar.
Tv deki sorun nedir?usta kolay gelsin vestel 17mb95m yazılım lazım varsa sizden ricam yardımcı olurmusunuz
vestel 17mb95m yazılım lazım panel VES420UNVL-3D-S01 vestel 3d smart 42pf8175 led tv teşekkürler
usta tv vestel logosundan sonra açmıyor bir yazılım denedim açtı ama hem gamalı hemde ters açıyorTv deki sorun nedir?
Donanım orijinal ise tv arka kapak barkodunu buraya ekleyin.usta tv vestel logosundan sonra açmıyor bir yazılım denedim açtı ama hem gamalı hemde ters açıyor
donanım orjinal usta değişen yok hem besleme hem anakartDonanım orijinal ise tv arka kapak barkodunu buraya ekleyin.