By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
a9e1594a-a665-42ba-8863-8ef4552781b8.jpg

Merhaba, bir iki saatte bir arada kendi kendine kapanıp açılıyor Tv. yazılım denemek istiyorum var mıdır?
Mb96 Ana karta güncelleme olarak sadece linkteki yazılım var.

xawi25 Çevrimdışı

xawi25

Yeni Üye
28 May 2020
19
28
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
teşekkür ederim sorun çözüldü

T Çevrimdışı

tahirkok

Yeni Üye
25 Ocak 2022
2
34
merhabalar seg mb95 için yazılım alabilir miyim acaba uydu sinyali olduğu halde sinyal görünmüyor bir türlü, bilgi ekranının fotosunu paylaşıyorum

WhatsApp-Image-2022-01-25-at-13.19.22.jpg

jacabojacabo Çevrimdışı
18 May 2019
273
50
merhabalar seg mb95 için yazılım alabilir miyim acaba uydu sinyali olduğu halde sinyal görünmüyor bir türlü, bilgi ekranının fotosunu paylaşıyorum

WhatsApp-Image-2022-01-25-at-13.19.22.jpg
sanırsam son yazılımı yüklü.tv de bazı kanallar çıkmıyorsa bazı kanallar çıkar bazıları çıkmaz.merkezi sistemse dayzek ayarlarında dayzek 1 seçilimi? seçili ise önce size gelen hattı kontrol edin.başka cihaz deneyin.şahsi anten kullanıyorsanız çanak ayarını kontrol edin hepsi normalse mainboard lnb ıc bozuktur.mainboard değişecek veya mini hd cihaz alıp kullanırsınız

T Çevrimdışı

tahirkok

Yeni Üye
25 Ocak 2022
2
34
sanırsam son yazılımı yüklü.tv de bazı kanallar çıkmıyorsa bazı kanallar çıkar bazıları çıkmaz.merkezi sistemse dayzek ayarlarında dayzek 1 seçilimi? seçili ise önce size gelen hattı kontrol edin.başka cihaz deneyin.şahsi anten kullanıyorsanız çanak ayarını kontrol edin hepsi normalse mainboard lnb ıc bozuktur.mainboard değişecek veya mini hd cihaz alıp kullanırsınız
Hocam elimdeki next uydu alıcıyı denedim tüm kanallar çalıştı, tv ise hiç sinyal yok diyor ama nadir de olsa sadece doğan grubunun yayınları çekiyor anlamadım gerçekten problemi

jacabojacabo Çevrimdışı
18 May 2019
273
50
Hocam elimdeki next uydu alıcıyı denedim tüm kanallar çalıştı, tv ise hiç sinyal yok diyor ama nadir de olsa sadece doğan grubunun yayınları çekiyor anlamadım gerçekten problemi
mainboard lnb ıc bozuk olduğundan çoğu kanalları almaz yinede yazılım denemek isterseniz tv nin kapaktaki model serial etiket resmini yükleyin ilgili ustamız size yazılım verir.mb95 ler biraz sorunludur yazılım yükleme esnasında flash çökebiliyor bilginiz olsun

Geri
Üst Alt