evet aşırı ısınıyor. tamamdır tekrar teşekkürler, saygılar.lvds soketi arkasında grafik işlemci vardır o çok ısınıyorsa rebal yapılası gerekir
Cvp: VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yazılım link. Merhaba abilerim kardeşlerim 49 ud 9300 vestel tv açılmıyor alt kırmızı ışığı sürekli yanıp sönüyor seri no resmini ekledim full yazılıma ihtiyacım var şimdiden Allah razı olsun
Tv yi ilk kuruluma dönderip tekrar yazılım aratın güncelleme yüklenecektir. Yüklenmez ise yazılımı bulduğu ekranda 5 Dakika bekleyin sonra evet seçin.Merhaba bugün televizyonumu yazılım için tarattırdığımda v. 33.14. Sürüm var ama 33.17 sürümüne yükseltme yazısında çıkıyor ama yüklenmiyor bu sürümü gönderebilicek var mı. Yazılımı yüklediğimiz ne gibi farklar olacaktır.
Yazılım linkHerkeze merhaba öncelikle bizlere vakit ayırıp hiç sıkılmadan usanmadan.. yardımcı olan kıymetli forum yöneticisi abilerimize teşekkürlerimi sunarım..
bende bir youtube zede olarak... bir kaç deneme sonrası.. full yazılıma.. ihtiyaç duymaktayım.. şimdiden teşekkür ederim .
Verilen yazılımı yükleyin tv çalışırsa sonucu yazın YouTube yazılımı linki de verilir.Herkeze merhaba öncelikle bizlere vakit ayırıp hiç sıkılmadan usanmadan.. yardımcı olan kıymetli forum yöneticisi abilerimize teşekkürlerimi sunarım..
bende bir youtube zede olarak... bir kaç deneme sonrası.. full yazılıma.. ihtiyaç duymaktayım.. şimdiden teşekkür ederim .
hocam merhaba yazılanları harfıyen uyguladım ama kırmızı led sürekli tanıp sönüyor tv tepki vermiyorYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
vestel 49ub8300 açılmıyor du ,sayenizde full kurulum dosyalarını zip ten çıkarıp klasörsüz fat32 usb ye attım,tv nin fişini çekip ,usb yi yan taraftaki usb yuvasına taktım ,fişi takarken kumandanın OK tuşunu basılı tuttum ve kırmızı led hızlı yanıp sönmeye başlayınca bıraktım kısa sürede yükleyip vestel yazısı sonrasında ilk kurulum menüsü geldi.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
seri no net değil rakam ile yazarmısın
Merhaba, Yazılım gerekli şimdiden teşekkürler.
7401272 500314
Merhaba, Yazılım gerekli şimdiden teşekkürler.