By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,803
Anakart nedir?vestel 42pf6019 lcd tv ful yazılım PLN:30068242 panel yazılım da olabilir arkadaşlar elinizde varsa gönderebilirseniz sevinirim tşk ederim
Anakart nedir?vestel 42pf6019 lcd tv ful yazılım PLN:30068242 panel yazılım da olabilir arkadaşlar elinizde varsa gönderebilirseniz sevinirim tşk ederim
17MB35-4 10064758 20476406Anakart nedir?17MB35-4 10064758 20476406
17MB35-4 10064758 20476406
Mb35 Panel yazılımı yok olsa da özel cihaz ile yükleniyor.
vestel logo geliyor ledler yanıyor kumanda fonksiyon yapmıyor ekranda resim yada yazı yok şu an stdbay ışığı yanmıyor fişten kapatıyorum.Linkteki yazılımı yükleyip sonucu yazın.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
seri no?
EDİT : çözüm müdür bilmiyorum ama ben kendi çabamla şunu keşfettim.TV nin arkasındaki DONGLE ı söktüm yukarıda attığım resimde ki uyarıdan kurtuldum..Belki birinin işine yarar.
merhaba arkadaşlar.yeri burası mı bilmiyorum ama bir sorum olacak.Vestel 47pf9090 kullanıcısıyım.dün akşam TV nin canı sıkıldı herhalde ve internete bağlanmak istedi sanırım.ben TV yi monitör niyetine kullanıyorum artık.İNTERNETE BAĞLANILMIYOR diye bir yazı geldi ekrana ve ısrarla gitmiyor.TV yi 5/6 saat fişden çekip açtım yine aynı.neyse internete bağlanayımda mutlu olsun dedim bu seferde WPS KOLAY KURULUM ekranında kalıyor.bu sorunu nasıl çözerim.teşekkürler şimdiden.
teşekür ederim ıyı çalışmalar
merhaba arkadaşlar.yeri burası mı bilmiyorum ama bir sorum olacak.Vestel 47pf9090 kullanıcısıyım.dün akşam TV nin canı sıkıldı herhalde ve internete bağlanmak istedi sanırım.ben TV yi monitör niyetine kullanıyorum artık.İNTERNETE BAĞLANILMIYOR diye bir yazı geldi ekrana ve ısrarla gitmiyor.TV yi 5/6 saat fişden çekip açtım yine aynı.neyse internete bağlanayımda mutlu olsun dedim bu seferde WPS KOLAY KURULUM ekranında kalıyor.bu sorunu nasıl çözerim.teşekkürler şimdiden.
Linkteki yazılımı deneyin sorun devam ederse dahili uydu alıcısı entegresi arızalıdır.vestel logo geliyor ledler yanıyor kumanda fonksiyon yapmıyor ekranda resim yada yazı yok şu an stdbay ışığı yanmıyor fişten kapatıyorum.
Kablosuz ağ erişimini kapatsaydınız veya tv yi ilk kuruluma dönderseydiniz sorun kalmazdı.
Merhaba.dediklerinizi yaptım ama bir faydası olmadı maalesef.DONGLE ı sökerek çözüm buldum gibi.bakalım inşallah tekrar etmez.Kablosuz ağ erişimini kapatsaydınız veya tv yi ilk kuruluma dönderseydiniz sorun kalmazdı.
Ayarlardan Hbbtv kapat,o illa bilgi almak istiyor karşı taraftan (öyle yazayım) ,belki faydası olur.Ayrıca dongle takmana gerek yok çünkü o modelde(bende de var ,bakınız : imzam) wifi zaten içinde var(dı) ,en azından benim tvde var ,ayrıca panel süperdir 100hz ,kıymetini bilelim(kendime de yazdım) ,bu arada ben karma yazılım kullanıyorum sanırım j olmalı tvyi açmam lazım ,kapalı çünkü,ama en stabil yazılımı H olan(sendeki yani) .Merhaba.dediklerinizi yaptım ama bir faydası olmadı maalesef.DONGLE ı sökerek çözüm buldum gibi.bakalım inşallah tekrar etmez.
Ayar menülerinden kablosuz ağı kapatmak ile dongle modemi sökmek aynı şey siz kökten halletmişsiniz.Merhaba.dediklerinizi yaptım ama bir faydası olmadı maalesef.DONGLE ı sökerek çözüm buldum gibi.bakalım inşallah tekrar etmez.