Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
kolay gelsin tv vestel yazısında kalıyor açılmıyor kırmızı ısık seri sekilde yanıp sönüyor görseli aşşagıya bırakıyorum ne yapmam lazım yardımcı olursanız cok sevinirimZip li dosyadan "kaç dosya çıktı ise" o dosyaların hepsini atacaksın
full yazılım paylasabilcek ykmu tv açılmıyor yardım istiyorumYazılım link
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Resimdeki rakamlar net değil okunmuyor. Net resim ekler misiniz.
kolay gelsin tv vestel yazısında kalıyor açılmıyor kırmızı ısık seri sekilde yanıp sönüyor görseli aşşagıya bırakıyorum ne yapmam lazım yardımcı olursanız cok sevinirim
full yazılım paylasabilcek ykmu tv açılmıyor yardım istiyorum
seri no: okunmuyor ustamız yardımcı olamıyor seri no: kısmını yakından çek yada rakam olarak yaz okunaklı olsun seri nosu.
kolay gelsin tv vestel yazısında kalıyor açılmıyor kırmızı ısık seri sekilde yanıp sönüyor görseli aşşagıya bırakıyorum ne yapmam lazım yardımcı olursanız cok sevinirim
full yazılım paylasabilcek ykmu tv açılmıyor yardım istiyorum
8003631 802228 ustaseri no: okunmuyor ustamız yardımcı olamıyor seri no: kısmını yakından çek yada rakam olarak yaz okunaklı olsun seri nosu.
8003631 802228 sn ustaseri no: okunmuyor ustamız yardımcı olamıyor seri no: kısmını yakından çek yada rakam olarak yaz okunaklı olsun seri nosu.
Yazılım link8003631 802228 usta
8003631 802228 sn usta
oseri no: okunmuyor ustamız yardımcı olamıyor seri no: kısmını yakından çek yada rakam olarak yaz okunaklı olsun seri nosu.
cok sagol ustam birşey sorucam birisi usb 4gb tan yüksek olmasın hafızası demişti dogruumuYazılım link
O yazıyı ben yazıyordum sildim aşırı yüksek Gb li flash bellekte tv nin yazılım ile buluşması geç olur yada görmez. Ben 8Gb ve 16Gb kullanıyorum sorun olmadı.cok sagol ustam birşey sorucam birisi usb 4gb tan yüksek olmasın hafızası demişti dogruumu
usta ALLAH RAZI olsun yükledim düzeldi çok sağolun ALLAH işinizi gücünüzü rast getirsinO yazıyı ben yazıyordum sildim aşırı yüksek Gb li flash bellekte tv nin yazılım ile buluşması geç olur yada görmez. Ben 8Gb ve 16Gb kullanıyorum sorun olmadı.
Sizden de ?usta ALLAH RAZI olsun yükledim düzeldi çok sağolun ALLAH işinizi gücünüzü rast getirsin
Dostum bıyazılımı atım USB ye siyah ekranda LED yanıp sönüyor yüklenmiyor*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Farklı usb bellek deneyin .ok tuşuna 10-15 basılı tutunDostum bıyazılımı atım USB ye siyah ekranda LED yanıp sönüyor yüklenmiyor
Sıfır belek aldım 32 GB yanışmı aldım acaba dahamı düşük olmalı??Farklı usb bellek deneyin .ok tuşuna 10-15 basılı tutun
Sıkıştırılmış klasör içindeki dört adet dosyayı flash bellek içerisine kopyalayacaksınız. 32Gb bellekte tv yazılım ile biraz geç bulusabilir. Deneyiniz.Sıfır belek aldım 32 GB yanışmı aldım acaba dahamı düşük olmalı??