Linkteki yazılımı yükleyip sonucu yazın.
Televizyon da ilk kurulum seçeneğine bastıktan sonra televizyon kapanıp açılacak mesajını verdikten sonra TV kapanıp açılmadı. Fişi prizden çekip tekrar taktik ama televizyon açılmıyor sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor. Hangi yazılımı yüklemem gerekiyor bilmiyorum. Lütfen yardımcı olunuz.
Donanım orijinal ise panel veya anakart değişikliği yapılmadıysa tv arka kapak barkod resmini buraya ekleyin.32HB5000 panel yaızlımı lazım görüntü ters ve parazitli
panel no 23408804
müşteri aceleci çıktı teşşekürler koaly gelsin
ful denermisin
mb82S merhaba ilgili cihaz için yazılım gerekiyor.kart değiştirmiştim ters ve seg olarak acıldı yardım rica
Çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için.Arıza çözümlendi.ful denermisin
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
nasıl yaptınızÇok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için.Arıza çözümlendi.
çok teşekkür ederim sıkıntısız tarif ettiğiniz gibi yaptım oldu yalnız 4 gb bellek bulmak en zor kısmı olduYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Rica ederim.çok teşekkür ederim sıkıntısız tarif ettiğiniz gibi yaptım oldu yalnız 4 gb bellek bulmak en zor kısmı oldu
cihazdaki sorun nedirSlm bu TV için uygun yazılım hangisi acaba yardımcı olursanız sevinirim
For sonytech
1. [URL='https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]
2. Uydu girişi profil menüsünden etkinleştirilebilir (Satellite input can be activated from menu profiles).
.
Regal yazısı çıktıktan sonra TV açılmıyor lett yanıp sönüyorcihazdaki sorun nedir