TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
Selamünaleyküm ustalar bu tv ye hangi yazilim yüklenir acaba teşekkür ederim
Selamünaleyküm ustalar bu tv ye hangi yazilim yüklenir acaba teşekkür ederim
O modelde wifi dahili zaten,çakışmış da olabilir mi diye düşnüyorum,2 adet oluyor wifi donanım çünkü ,tabii orjinal wifide sorun yoksaAyar menülerinden kablosuz ağı kapatmak ile dongle modemi sökmek aynı şey siz kökten halletmişsiniz.
Linkte yazılım verildi.Merhaba Telefunken Model No:48TF6520 48''
Arıza: Led yanıp yanıp sönüyor,cihaz açılmıyor.
Anakart 17MB211
S/N:7867819 700147
PNL:23407779
VBAZ:20273463
yazılım gerekli yardımcı olurmusunuz ?
Teşekkürler
Yazılım linkHerkese selamlar aşağıdaki tvnin en güncel yazılımını bulabilirsiniz teşekkürler
İyi çalışıyor çok teşekkürler.Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Fınlux 32FX6040H model televizyonuma güncel hangi yazılımı atabilirim.
mb70 yazılımları kaldırıldı özelliklere uyan var deneyin olamama ihtimali varMerhaba ustalarım,
Bu forum sayesinde bir çok bilgi edindim ve eski bir tv'yi tamir ettim. Başka bir tv'nin tamirinde de yardımınıza ihtiyacım var. Yazılım problemi olduğunu düşündüğüm içinde buraya yazıyorum.
TV Modeli : Vestel 42PF9322
Seri No: 6739963 100218
PNL: 30070711
Anakart : 17MB70-5P
TV bana ilk geldiğinde standby ışığı yanıyordu, açma tuşuna bastığımda bir süre standby ışığı yanıp sönüyor sonrasında arka aydınlatma 15sn civarı yanıyor sonra tekrar kapanıyor döngü bu şekilde devam ediyordu. Yazılım kurmayı deneyip USB'yi taktığımda karşıma ters çevrilmiş ve karıncalı ekran geldi, kurulum ekranı olduğunu tahmin edip devam ettim ve kurulum tamamlandığında son hali aşağıdaki resimdeki gibi oldu.
Buradaki problemin yanlış yazılım yüklenmesinden olabilir mi ? Eğer öyle ise doğrusu için yardımcı olabilir misiniz ? Belkide panel yazılımı yüklemem gerekiyordur fakat o konuda bilgim yok malesef. Ek bir not olarak anakart üzerindeki işlemci bu sırada çok fazla ısınıyor bir yerde el değmeyecek noktaya geliyor bu nedenle anakartın arızalı olmasından şüpheleniyorum.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler herkese selamlar.
Yardımınız için çok teşekkür ederim denedim ama dediğiniz gibi olmadı malesef. Bu durumda eski çıkma fakat çalışan bir anakart bulup değiştirsem çözüm olur mu ? Ekranın böyle olması tamamen yazılımsal diyebiliyor muyuz.mb70 yazılımları kaldırıldı özelliklere uyan var deneyin olamama ihtimali var
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
lvds soketi arkasında grafik işlemci vardır o çok ısınıyorsa rebal yapılası gerekirYardımınız için çok teşekkür ederim denedim ama dediğiniz gibi olmadı malesef. Bu durumda eski çıkma fakat çalışan bir anakart bulup değiştirsem çözüm olur mu ? Ekranın böyle olması tamamen yazılımsal diyebiliyor muyuz.