By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Önceki mesajlarınızda seri numarayı doğru yazdığınıza emin misiniz. 740 İle mi devam ediyor. 748 mi? Barkodun net resmini ekleyin.
Görüntü düzeldi, ama ekran ters şuan ne yapmamız gerek?
Önceki mesajlarınızda seri numarayı doğru yazdığınıza emin misiniz. 740 İle mi devam ediyor. 748 mi? Barkodun net resmini ekleyin.
Görüntü düzeldi, ama ekran ters şuan ne yapmamız gerek?
Gözünüz aydın.tamamdır, ekran fabrika ayarlarına çevirince düzelti çok tşk ederim. iyi akşamlar.
son bir isteğimiz olacak, güncel bir yazılım var mıdır, bu tv için, çünkü youtube uygulaması ilk zaman ki gibi kullanılmıyor. not : 2017 sürüm ibaresi varGözünüz aydın.
Google translate:son bir isteğimiz olacak, güncel bir yazılım var mıdır, bu tv için, çünkü youtube uygulaması ilk zaman ki gibi kullanılmıyor. not : 2017 sürüm ibaresi var
Google translate:
Menü 4725 yazın ve resmi buraya koyun.
Google translate:
What do we have to do? please show me a way.Google translate:
Kart eski ve donanım desteği güncel değil. Yazılımın yeni bir sürümü internet sorununu çözmez.
The board is old and the hardware support is outdated. A new version of the software does not solve the internet problem.
Abi denedim flash diski prizden çekili taktım fişe taktım ama kırmızı ışık direk yandı ve öyle kaldı. Yanıp sönme olmadı.Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Kumanda üzerinden OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
Yazılım 1-2 Dakika içerisinde yüklenecektir.
9X Anakartlarda ledin hızlı hızlı yanmaya başlaması 30 Saniye sürebilir yanıp sönme başlamadan OK tuşunu bırakmayın.
Sizin tv MB9X Anakartlıdır.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizde
Hocam yardımcı olma şansınız yokmu herşeyi harfiyen yaptım kırmızı Led sürekli yanıp sönüyor tvhocam merhaba yazılanları harfıyen uyguladım ama kırmızı led sürekli tanıp sönüyor tv tepki vermiyor
For the smart function you will have to buy an android box as an example X96MiniWhat do we have to do? please show me a way.
Yazılım linkson bir isteğimiz olacak, güncel bir yazılım var mıdır, bu tv için, çünkü youtube uygulaması ilk zaman ki gibi kullanılmıyor. not : 2017 sürüm ibaresi var
Farklı flash bellek ile denemenizi yine yüklenmez ise donanımsal sorun olabileceğini yazmıştım.Hocam yardımcı olma şansınız yokmu herşeyi harfiyen yaptım kırmızı Led sürekli yanıp sönüyor tv
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutacaktınız led seri bir şekilde yanıp sönmeye başlayınca tuşu bırakacaktınız.Abi denedim flash diski prizden çekili taktım fişe taktım ama kırmızı ışık direk yandı ve öyle kaldı. Yanıp sönme olmadı.