Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
teşekkürler önerinize uyup kurmayacağım
yalnız vestel den de umduğumu bulamadım
televizyonu aldığım tarihte muadillerine göre ucuzda değildi. keşke lg veya samsung alsaymışım diyorum şimdi. bir ürüne hiç destek verilmez mi. sat arkasında durma. olacak iş değil. smart tv satıyorsun içi boş, geliştireceğini söylüyorsun, ki görüyoruz ki. geliştirme diye bir şey yok tamamen yalan. bir de çıkıp da neden yerli ürün almıyorsunuz diye serzenişte bulunuyorlar. siz ilk önce sattığınız ürünün hakkını verin insanlar zaten alır. ben kendi payıma bir daha vestel tv almam.
bu arada bilgilendirmeniz için teşekkür ederim
Serzenişlerinizde kısmen haklı olsanız da tamamına katılmam mümkün değil. Bahsi geçen ürün yıllardır forumlarda yazdığım üzere geliştirme anlamında teknolojik ömrünü tamamlamış bir üründür. ben SAMSUNG markasının 5 sene önceki bir modeline X yerine Y yazılımını güncelleyerek güncel tüm teknolojyi 5 yaşındaki tv ye sunduğunu hiç görmedim, Sizden ricamdır böyle bir örnek var ise lütfen bize sununuz.
Tv nizinin size satıldığı dönemde yapacağı vaat edilen ama yapamadığı her konu için kesinlikle yasal olarak da etik olarak da hak sahibisiniz ve sonuna kadar da hakkınızı aramalısınız.
Ancak tv nin üretildiği yıllara hitap etmeyen bir uygulama için üreticinin destek vermiyor veya veremiyor olmasını çok eleştirbilirmiyiz bunu tartışmaklazım diye düşünüyorum