By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Upload benim.yükle dedim, işe gittim, sonra geldim paylaştım meğer sen benden önce paylaşmışsın sonra sildim mesajı
Upload benim.yükle dedim, işe gittim, sonra geldim paylaştım meğer sen benden önce paylaşmışsın sonra sildim mesajı
? Sanki ben yüklemiştim ? hiç sirun yok ???Upload benim.
İçerisindeki '' gz '' Ayıkladım upload yaptım. No problem.? Sanki ben yüklemiştim ? hiç sirun yok ???
Boşuna uğraşmayın çok eski bir anakarta sahiptir.merhabalar . benim televizyonum techwood , ana kartı mb65 tir . youtube açılmıyor . güncelleme yapılabiliyor mu yapılıyorsa nasıl yapacağım hakkında bilgi verirseniz sevinirim . şimdiden teşekkürler
Yazılım link
sürekli stn- by lambası yanıp sönüyor seri nosuna göre kurtarma yazılımı yada full yazılımına ihtiyacım var .. hayırlı işler
Yazılım linkmerhaba, vestel 32HB5000 televizyonum var. vestel yazısı geldikten sonra televizyon kapanıyor. anakartın üzerinde 17MB140 yazıyor ancak yazılımı bir türlü atamadım. bir çok flash bellek kullandım ama olmadı. doğru yazılım 17mb140 değil mi?
Televizyon sn: 7932205 700586.
yardımcı olabilir misiniz?
hayırlı işler
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK ile yüklenecek yazılım yüklendi işlem tamam
Yazılım linkmerhaba vestel 4k smart 50ud8400 50 led tv
10111857 sn 7869604 yazılım lütfen logo geliyor açılmıyor
Yazılımı zipten çıkartın.Merhaba Arkadaşlar benim profilo 50pa505t televizyon lodo geldikten sonra kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor. standby da takılı kalıyor. yardımcı olabilir misiniz?