Tv çalışırken arka kapaktaki havalandırma peteklerinden içeri bakın BLU içerisindeki led barların ışığının yansımasını göreceksiniz ışık mavi ise hiç yazılım arayışı içerisine girmenize gerek yok. Led barlarların değiştirilmesi gerekir.
Tv çalışırken arka kapaktaki havalandırma peteklerinden içeri bakın BLU içerisindeki led barların ışığının yansımasını göreceksiniz ışık mavi ise hiç yazılım arayışı içerisine girmenize gerek yok. Led barlarların değiştirilmesi gerekir.
Kendim değiştirebilir miyim televizyon modelim üstte vermiştim. Yoksa hiç bulaşmayayım mıS SashaTurk, ledler mavi yanıyor .led barlar değişecek
Elim yatkındırKendim değiştirebilir miyim televizyon modelim üstte vermiştim. Yoksa hiç bulaşmayayım mı
Kendim değiştirebilir miyim televizyon modelim üstte vermiştim. Yoksa hiç bulaşmayayım mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Elim yatkındır
Teşekkür ederim. Hayırlı kandillerS SashaTurk, led bar kodu google da taratın firma en üstte çıkıyor 23371047
Allah razı olsun, çok teşekkür ediyorum. Hayırlı kandiller diliyorum herkese..Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Tv deki sorun nedir?MB96 anakart full driver var mı?
Servis menü resmi ekleyin.
Wifi kablosunu geri takın sorun çıkmaz temas sorunu vardır. Bilgisayarlardaki gibi sök tak çoğu zaman işe yarar. Sorun devam ederse wifi kablosu değişecek.Televizyonda dahili wifi mevcut. Dahili wifi yi iptal edince artık kendiliğinden kapanıp açılmıyor? Sıkıntının donanımsal olma ihtimali var mı?
Yazılım linkmerhaba ustam
regal40r4020 logoda kalıyor kurtarma yazılımı yüklemeye geçiyor fakat tamamlanmıyor
sn:7812832700246
pnl:23398251
vpaz:20273301