Akın07 Çevrimdışı

Akın07

Aktif Üye
12 Şub 2021
148
41
Youtube yazılımı link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Usta tv bi arkadaşın sorun cikmaz dersen yüklerim biliyorum yazilim yuklemeyi ama uyum sağlamassa ana kart parası benden cikar ?

S Çevrimdışı

SashaTurk

Yeni Üye
9 Ocak 2021
9
54
Merhaba 1000 inci sayfada bir soru arz etmiştim. Cihaza yazılım yüklendikten sonra mavi yoğunluklu seytedilebilir ama bir yanlışlık olduğunu bell eden renk tonlama ışık ayarlarıyla da çok çözülemeyen bir palet hatası yaşıyorum. Sanırım attıpım dosyadan başka bir seylet daha atmam lazım.
Bir de olmuyorsa eski hali için full yazılım talep ediyorum teşekkürler

B Çevrimdışı

byhetgora 

Yeni Üye
29 Nis 2020
33
31

20210327_121248.jpg
20210327_121210.jpg

Netflix sorunu yaşıyorum yardım edin lütfen

B Çevrimdışı

byhetgora 

Yeni Üye
29 Nis 2020
33
31
Sizin TV orjinali V3 tü galiba, V3 e v4 yükleyince bu hatayı veriyordu. Orijinal sürüme geçin.
Evet v3 ten v4e geçiş yaptım görüntü kalitesi kanal geçiş hızı göze çokhoş hitap ettiği için yükledim sadece netflixte sorun çıkartıyor v3 sürümüne geçmekte istemiyorum doğrusu görüntü kalitesi arasında çok fark var çünkü quı menüye netflix sorununu çözecek bir yazılım arıyorum

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Evet v3 ten v4e geçiş yaptım görüntü kalitesi kanal geçiş hızı göze çokhoş hitap ettiği için yükledim sadece netflixte sorun çıkartıyor v3 sürümüne geçmekte istemiyorum doğrusu görüntü kalitesi arasında çok fark var çünkü quı menüye netflix sorununu çözecek bir yazılım arıyorum
Öyle bir çözüm olsaydı biz yapar ve kullanırdık ?
Ayrıca destek isterken servis menüsünü aterken muhakak orijinal V3 ama ben v4 kullanıyorum de. Başka birisi yazılım verir direk çöker.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Merhaba 1000 inci sayfada bir soru arz etmiştim. Cihaza yazılım yüklendikten sonra mavi yoğunluklu seytedilebilir ama bir yanlışlık olduğunu bell eden renk tonlama ışık ayarlarıyla da çok çözülemeyen bir palet hatası yaşıyorum. Sanırım attıpım dosyadan başka bir seylet daha atmam lazım.
Bir de olmuyorsa eski hali için full yazılım talep ediyorum teşekkürler
Mavi yoğunluklu görüntüye ait resim ekleyiniz. Led arızasında da görüntüye mavi renk hakim olabiliyor.

S Çevrimdışı

SashaTurk

Yeni Üye
9 Ocak 2021
9
54
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Yüklemeden sonra oldu. Donanımsal ol

16168594271267165061101791183794.jpg

duğunu düşünmüyorum. Teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

IMG_20210301_2218478de0104be0570c26.jpg
Tv çalışırken arka kapaktaki havalandırma peteklerinden içeri bakın BLU içerisindeki led barların ışığının yansımasını göreceksiniz ışık mavi ise hiç yazılım arayışı içerisine girmenize gerek yok. Led barlarların değiştirilmesi gerekir.

Geri
Üst Alt