jacabojacabo
Aktif Üye
- 18 May 2019
- 272
- 50
android tv box alırsanız youtube ve netflix gibi uygulamaları kullanırsınız.bazı tv lerde smarat özelliği kalmadıMesaj otomatik olarak birleştirildi:
android tv box alırsanız youtube ve netflix gibi uygulamaları kullanırsınız.bazı tv lerde smarat özelliği kalmadıMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tv bi arkadasın yapcak bisey yok ozamanandroid tv box alırsanız youtube ve netflix gibi uygulamaları kullanırsınız.bazı tv lerde smarat özelliği kalmadı
Tv dahili wifili ise youtube yi açabilen yazılım var. Kablolu internet kullanıyorsa yazılım işe yaramaz ethernet girişi devre dışı kalıyor.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
merhabalar. herkese kolay gelsin 48" finlux kyrtarma yazılım almayınca mb140 vestel yazılım yükledik ama ekran maalesef ters döndün. panel yazılımını bulamadım yardımcı olurmusunuz?bu lınke ulaşmam lazım
Panel profile 17MB140 panel VES480UNDS-2D-N12merhabalar. herkese kolay gelsin 48" finlux kyrtarma yazılım almayınca mb140 vestel yazılım yükledik ama ekran maalesef ters döndün. panel yazılımını bulamadım yardımcı olurmusunuz?
kart mb140
pnl: 23407779
-sn: 7867810
model ves480unds-20-N12
Panel profile 17MB140 panel VES315WNDS-2D-N12
Merhaba ustalar tvnin kendi kartı mb82 idi benim elimde mb140 kart vardı onu taktım şuanda resim ters ve negatif panel yazılımı lazım
DAHA DENEMEDİM AMA İLGİNİZ İÇİN GERÇEKTEN TEŞEKKÜR EDERİMPanel profile 17MB140 panel VES480UNDS-2D-N12
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buraya açmış olduğunuz konuya full yazılım verdimDAHA DENEMEDİM AMA İLGİNİZ İÇİN GERÇEKTEN TEŞEKKÜR EDERİM
S sadık23, yazılım:
full yükleme
Thank youPanel profile 17MB140 panel VES315WNDS-2D-N12
Sorun nedir?Merhaba
10090682 276383 üstteki yazılım olur mu
acep?
Denemek isterseniz yazılım linkiyi günler U67 tuner !e voltaj sağlayan (14 ile 18 v) entegreyi değiştirdim.d192 arızalı idi değiştirdim entegreye 12 v giriyor, çıkış alamıyorum.entegreyi degiştirdim.
SDA ve SCL verilerinden kaynaklanabilir mi?, yazılım ile düzelir mi?