Güncelleme yazılımını dener misin sorun devam ederse servisten destek alın yapılacak uygulaması var.17MB96 Tv 20...25 dk çalışıyor ve kendiliğinden kapanıp tekrar açılıyor böyle bir döngü içersinde. Sanırım yazılımla sorun hallolur varsa kurtarma veya full yazılım alabilirmiyim.
bendeki disk 16 gb tv algılamadı mecburen ustaya götürdümYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılım link
benimde bu gun tv açılmadı kumandadan acmak ıstedıgımde vestel logosu gelip 10 sanıye kalıp kayboluyor ledler aktif ama tv acılmıyor kırmızı ısık sureklı yanıp sonuyor
daha oncede boyle oluyodu fısı sokup 10 dakıka bekleyıp takınca duzelıyodu artık ıse yaramıyor ....
hocam ana kart modeli mb230 diye hatırlıyorum yanlıslık olmasın gerı donulmıycek bı yola sokmıyalım cıhazı...Yazılım link
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
MB130Phocam ana kart modeli mb230 diye hatırlıyorum yanlıslık olmasın gerı donulmıycek bı yola sokmıyalım cıhazı...
rıcam tekrar kontrol edermısınız burda mb130 yazılımı mevcut dosyada
cıhaz servis modunda mb230 olarak hatırlıyorum rıca etsem ?
tabi bende yanlıs hatırlıyo ola bılırim ama .....
MB130P
Rica ederim.
ustadım teskkurler flash bellek bulmak uzun surdu bıraz malum yasak var ..bırde lazım olunca bulunmuyor tek seferde hallettım cok tesekkurler yardımın ıcın ... bırde cıhaz 2017 nin 5 ay ı gorunuyor televızyonun cıkıs tarıhımıdır acaba ... sizin gordugunuz yazılımda veya surumde bır sıkıntı varmıdır hocam tekrar tesekkurler... cocuklar bayram havası yasadı ayrıca cok sevaba gırdınız ......
Güncelleme yazılımını deneyin.
Merhabalar üstad güncelleme denedim sonrasında dsmart dfix modülü takıp çıkardığımda modülü görmüyor şifreli kanal olarak çıkıyor. Bunun için bir işlem yapabilirmiyiz yada ana sürümüne çevirebilirmiyiz acaba?
Şimdiden teşekkürler
4gb usb bellek ile denendi. Yazılım fail uyarısı var. Ve 8gb usb bellek ilede sonuç aynı. Bu arada servisin yapacağı yöntem nedirki epromu dışarda yüklemek gibimi?Güncelleme yazılımını dener misin sorun devam ederse servisten destek alın yapılacak uygulaması var.
Yazılım link
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
USB içeriğinin resmini atarmisin ?4gb usb bellek ile denendi. Yazılım fail uyarısı var. Ve 8gb usb bellek ilede sonuç aynı. Bu arada servisin yapacağı yöntem nedirki epromu dışarda yüklemek gibimi?