Size yazılım linki verilmişti açıklamaları da tam olarak yapın eklediğiniz bu resimde yazılım görünmüyor.
Hatalı yükleme yapmışsın, by_trol ustanın verdiği yazılım ve talimatları doğru yükleyin
Aynen hata bende tekrar yüklüycem tabiki sizin verdiğiniz yazılımı, sonucu açıklıycam?Hatalı yükleme yapmışsın, by_trol ustanın verdiği yazılım ve talimatları doğru yükleyin
babam sürümünün güncel olmadığından yazılım güncellemesi yapmak istiyor.Tv deki sorun nedir?
İşlem vermiş olduğunuz yazılımla ok. ??Aynen hata bende tekrar yüklüycem tabiki sizin verdiğiniz yazılımı, sonucu açıklıycam?
Yazılım ile alakası yok.Merhaba,
Vestel tv acilitken logo cikar cikmaz ektan kapaniyor. Telefonun flasiile baktigimda gorun tu var, ses zaten var, yazilim yuklememmi gerekiyor yoksa led bar degismesi mi gerekiyor yardimci ursaniz cok sevinirim. Barkod resmini ekledim
Tv Vestel mi?babam sürümünün güncel olmadığından yazılım güncellemesi yapmak istiyor.
Peki ne yapmam lazim bi bilginiz varmiYazılım ile alakası yok.
Bahsettiğiniz arıza led arızası gibi tabiki besleme kartı ve anakart ta yapar.Peki ne yapmam lazim bi bilginiz varmi
Tv nin arka kapağındaki barkodun resmini buraya ekleyin.Merhaba benim bir sorunum var, yanlış yazılım yükledim tv acilmiyor artık, kurtarma şansım var mı Toshiba 65U2963DG ?