Liste yanında not yazmıştım mb95-96-82-97 Uymadığını gördüm yarın yeni listeyi ekleyeceğim bu yazdığım anakartlara da uyumlu olacak maalesef yeni taşındığım sitede Hotbird çanak anteni yok sadece Türksat var. Hotbird listeden çıkarıldı.Smart Full HD bu tv'de kullanabilir miyiz hocam önceden kullanabiliyorduk.
Ayrıca Hotbird kanalları ekli mi ?
Liste yanında not yazmıştım mb95-96-82-97 Uymadığını gördüm yarın yeni listeyi ekleyeceğim bu yazdığım anakartlara da uyumluvestel smart tv de kanallar yüklenmedi.sorun ne acaba
Ilk mesajı dikkatlice okuyun boşuna üye olmadınız 270.000 kez işe yaramış bu dosyalar.boşuna üye yaptırdın bizi nerde link
Rica ederim.Çok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık Kanal listesi güncellendi. sıkıntı yok![]()
Marka ve anakart nedir?Kanal kurulum modu genel uydu yapınca ayarladigim kanallar sinyal yok çıkıyor ama tercih edilen uydu deyince kendi otomatik sıralama yapıyor açıyor kanalları genel uydu şeklinde kanalları nasıl açabilirim
:TOSHIBA 50UA2063DT DLED TV 17MB170Marka ve anakart nedir?
Yükleme aşamasında tekrar diseqc ayarı yapacaksınız Türksat port A olacak:TOSHIBA 50UA2063DT DLED TV 17MB170
Modeli bu anakart nerden öğreniyoruz bilmiyorum
Yaptım altta sinyal kalitesi geliyor ama kanalları buluyor yine sinyal yok yazıyor yaptım disegc ayarınıYükleme aşamasında tekrar diseqc ayarı yapacaksınız Türksat port A olacak
Yükleme aşamasında tekrar diseqc ayarı yapacaksınız Türksat port A olacak
Model marka anakart burda yazılım guncellemekmi gerekiyor