Maalesef uygun değilUstam bu tv'ye hangi liste uygundur ?
![]()
İlk açıklama yazısının en altında Türksat ve 4K Türksat yazıyor.Liste linkleri nerde yav , 1.sayfada heryere baıyoru göreiyorum
Yüklenmemiştir.yükledim listede sıralamada hiç bir şey değişmedi tkkgs esnekte olmasına rağmen
Rica ederim.Tskler emeginizie saglik
Tv yi ilk kuruluma dönderin tekrar kurulum yapın şifreli kanal arama açık olsun diseqc port 1 Tüksat olsun.Merhaba,
İş yerinde kullandığımız Seg marka 24se5100 model ufak bir tv var. Bu tv nin arkasında modül girişi var. Evimdeki modülü getirip bu tv ye takmak istiyorum. Fakat şöyle bir problem var. Digiturk kanallarının frekanslarını giriyorum. Sinyal var, fakat kanal bulmuyor. Digiturk kurulumu yapayım diyorum bu seferde lnb uyarısı veriyor. Çanağa baktım next marka universal lnb var üzerinde. Türksat taki diğer kanalları sorunsuz izliyoruz. Ben bu digiturk kanallarını nasıl izleyebilirim acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
![]()
Bu şekilde uyarı veriyor. Bu arada lnb goldmaster markaymış. Yanlış yazmışım yukarıda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir de bu atmış olduğunuz kanal listesi linki atmış olduğum tv ye uygun mudur?
Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Bunu denemiştim zaten ama olmadı yine. Dsmart kanalları var ama digiturk kanalları çıkmıyor. Sinyali görüyor ama taramada kanallar gelmiyor. Bir sayfada fazla tp leri silin, ondan dolayı eklenmiyordur yazmışlar. Bir de o ihtimali deneyeceğim işe gidince.Tv yi ilk kuruluma dönderin tekrar kurulum yapın şifreli kanal arama açık olsun diseqc port 1 Tüksat olsun.
Manuel kanal arama bölümüne girin.
Frekans 12380
Polarizasyon Dikey
Sembol hızı 27500
Şebeke arama Açık
Yapın aramayı başlatın Türksat uydusundaki bütün kanallar ayarlanacaktır arama sonunda istemediğiniz kanalları silersiniz.
Rica ederim sonucu yazın.Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Bunu denemiştim zaten ama olmadı yine. Dsmart kanalları var ama digiturk kanalları çıkmıyor. Sinyali görüyor ama taramada kanallar gelmiyor. Bir sayfada fazla tp leri silin, ondan dolayı eklenmiyordur yazmışlar. Bir de o ihtimali deneyeceğim işe gidince.