Önemli Vestel Üretimi Lcd ve Led Tv Usb Güncel Kanal Listesi 2026

Bu konunun ilk sayfasında yeşil renk ile yazılı linke tıklayın orada yazan uygulamaları yapın.
Uyguladım işte genel uydu yazınca sinyal yok diyor ama tercih edilen uydu deyince kanallar geliyor tabi kendi otomatik sıralı şekilde benim yaptığım flash bellekteki Gibi değil

Uyguladım işte genel uydu yazınca sinyal yok diyor ama tercih edilen uydu deyince kanallar geliyor tabi kendi otomatik sıralı şekilde benim yaptığım flash bellekteki Gibi değil
Bir yerde ufak bir detay atlanıyor gibi uzaktan yardım edince kesin bir şey şu an için söyleyemiyorum. Çünkü televizyon sizin yanınızda yapılacak uygulamaları sizin yapmanız gerekiyor bir husus daha var yazılım eski olabilir fakat eski de olsa yükleme yapamıyor olmanız gerekir yüklediğinize göre yazılım uygun.

Bir yerde ufak bir detay atlanıyor gibi uzaktan yardım edince kesin bir şey şu an için söyleyemiyorum. Çünkü televizyon sizin yanınızda yapılacak uygulamaları sizin yapmanız gerekiyor bir husus daha var yazılım eski olabilir fakat eski de olsa yükleme yapamıyor olmanız gerekir yüklediğinize göre yazılım uygun.
3 kere denedim neyi eksik yapabilirimki resimleri attım yaptığım yerlerin
Yazilimida atayım anakart modeli herşeyi attım

3 kere denedim neyi eksik yapabilirimki resimleri attım yaptığım yerlerin
Yazilimida atayım anakart modeli herşeyi attım
Televizyonu sıfırlayıp tekrar dener misiniz eğer kurulumu bilmiyorsanız sıfırlamayın.

Televizyonu sıfırlayıp tekrar dener misiniz eğer kurulumu bilmiyorsanız sıfırlamayın.
Yazılım güncellemeyle alakalı olabilirmi bu durum ve nasıl guncelleyecegiz

eyvallah teşekkürler

Mümkünse digiturk kanallarınında dahil olduğu bir liste paylaşır mısınız. Teşekkürler 👋

elinize sağlık

Geri
Üst Alt