Bu konunun ilk sayfasında yeşil renk ile yazılı linke tıklayın orada yazan uygulamaları yapın.![]()
Modeli bu herşeyi doğru yapıyorum yine kendim düzenledigim kanalları yükleyemiyorum sinyal yok diyor
Bu konunun ilk sayfasında yeşil renk ile yazılı linke tıklayın orada yazan uygulamaları yapın.![]()
Modeli bu herşeyi doğru yapıyorum yine kendim düzenledigim kanalları yükleyemiyorum sinyal yok diyor
Uyguladım işte genel uydu yazınca sinyal yok diyor ama tercih edilen uydu deyince kanallar geliyor tabi kendi otomatik sıralı şekilde benim yaptığım flash bellekteki Gibi değilBu konunun ilk sayfasında yeşil renk ile yazılı linke tıklayın orada yazan uygulamaları yapın.
Bir yerde ufak bir detay atlanıyor gibi uzaktan yardım edince kesin bir şey şu an için söyleyemiyorum. Çünkü televizyon sizin yanınızda yapılacak uygulamaları sizin yapmanız gerekiyor bir husus daha var yazılım eski olabilir fakat eski de olsa yükleme yapamıyor olmanız gerekir yüklediğinize göre yazılım uygun.Uyguladım işte genel uydu yazınca sinyal yok diyor ama tercih edilen uydu deyince kanallar geliyor tabi kendi otomatik sıralı şekilde benim yaptığım flash bellekteki Gibi değil
3 kere denedim neyi eksik yapabilirimki resimleri attım yaptığım yerlerinBir yerde ufak bir detay atlanıyor gibi uzaktan yardım edince kesin bir şey şu an için söyleyemiyorum. Çünkü televizyon sizin yanınızda yapılacak uygulamaları sizin yapmanız gerekiyor bir husus daha var yazılım eski olabilir fakat eski de olsa yükleme yapamıyor olmanız gerekir yüklediğinize göre yazılım uygun.
Televizyonu sıfırlayıp tekrar dener misiniz eğer kurulumu bilmiyorsanız sıfırlamayın.3 kere denedim neyi eksik yapabilirimki resimleri attım yaptığım yerlerin
Yazilimida atayım anakart modeli herşeyi attım
Yazılım güncellemeyle alakalı olabilirmi bu durum ve nasıl guncelleyecegizTelevizyonu sıfırlayıp tekrar dener misiniz eğer kurulumu bilmiyorsanız sıfırlamayın.
Android tv yazılımını üretici firma ota (İnternet) Üzerinden güncelliyor.Yazılım güncellemeyle alakalı olabilirmi bu durum ve nasıl guncelleyecegiz
Nasıl yapacağım çok bilmiyorumAndroid tv yazılımını üretici firma ota (İnternet) Üzerinden güncelliyor.
Genel uydu yazınca ve kanal aratınca yayın geliyor mu,en azından bir kaç kanal var mı yoksa hiç mi kanal yokNasıl yapacağım çok bilmiyorum

Hiç Kanal yokGenel uydu yazınca ve kanal aratınca yayın geliyor mu,en azından bir kaç kanal var mı yoksa hiç mi kanal yok![]()
eyvallah teşekkürler